Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Καυτά φιλιά στις Σποράδες - Δείτε Φωτο

Ελένη Μενεγάκη-Μάκης Παντζόπουλος: Καυτά...

Είναι ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν

Μετά από περίπου ενάμιση μήνα διακοπών στα Άχλα της Άνδρου, η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος αποχωρίστηκαν για λίγο τον επίγειο παράδεισό τους. Το ζευγάρι επέστρεψε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Αθήνα μαζί με τα τρία παιδιά της παρουσιάστριας, τα οποία πλέον συνεχίζουν τις διακοπές τους με τον πατέρα τους, Γιάννη Λάτσιο, στην εξοχική κατοικία της αδελφής του, Αγλαΐας, στο Ξυλόκαστρο.

Η Ελένη και ο Μάκης έμειναν λίγες μέρες στην Αθήνα και στη συνέχεια αναχώρησαν για τις Σποράδες, όπου απόλαυσαν λίγες ακόμα ημέρες χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Ο γνωστός επιχειρηματίας πρέπει να βρίσκεται το καλοκαίρι στο ξενοδοχειακό του συγκρότημα στα Άχλα της Άνδρου, καθώς όλα περνούν από τα χέρια του και σε αυτό έχει, φυσικά, την αμέριστη συμπαράσταση της Ελένης Μενεγάκη. Ωστόσο, οι δυο τους ξεκλέβουν και κάποιες μέρες, ώστε να αποδράσουν σε κάποιον άλλο προορισμό. Πέρυσι είχαν επισκεφθεί το Ιόνιο, ενώ φέτος επέλεξαν τις Σποράδες.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος ήταν φιλοξενούμενοι στο σκάφος του καλού φίλου της παρουσιάστριας και προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά και αναχώρησαν στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας για τα νησιά των Σποράδων. Πρώτος τους προορισμός ήταν η Σκιάθος και ακολούθησε η Σκόπελος, που φημίζεται για τις ωραιότερες βορειοαιγαιοπελαγίτικες παραλίες.

Η παρουσιάστρια του Alpha μαζί με τον σύντροφό της και την υπόλοιπη παρέα, προτίμησαν τις απομακρυσμένες ακτές με τη χρυσή άμμο και τα καταπράσινα νερά. Εκεί συνέλαβε το ζευγάρι και ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello. Οι δυο τους δεν έκρυβαν τον έρωτά τους και ήταν πολύ τρυφεροί ο ένας με τον άλλο.

 

http://www.entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight