Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Νέο περιστατικό με ασθενοφόρο που "φράκαρε" λόγω παρκαρισμένων!

Δυτική Ελλάδα: Νέο περιστατικό με ασθενο...

Γολγοθάς για τους ασθενείς αλλά και για τα πληρώματα του ΕΚΑΒ οι διακομιδές απο το κέντρο μιας πόλης

Δεύτερο περιστατικό μέσα σε μια ημέρα με ασθενοφόρο που "εγκλωβίστηκε" απο παρκαρισμένα οχήματα την ώρα της διακομιδής ασθενούς. Χθες το thebest.gr κατέγραψε καρε καρε το απίστευτο περιστατικό στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και σήμερα δημοσιοποιείται ένα αντίστοιχο συμβάν στην Πρέβεζα.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του pamepreveza.gr ασθενοφόρο στην προσπάθεια του να επέμβει σε έκτακτο περιστατικό αντιμετώπισε όχι μόνο σοβαρό πρόβλημα πρόσβασης στο σπίτι μια ηλικιωμένης γυναίκας που έχριζε άμεσης ιατρικής βοήθεια, αλλά και κατά την απομάκρυνση του από το σημείο.

Όλα συνέβησαν εχθές το μεσημέρι όταν κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να παραλάβει ηλικιωμένη γυναίκα από την οδό Λ. Βύρωνα στην Πρέβεζα, απέναντι από την Alpha τράπεζα.

Η πρόσβαση του ασθενοφόρου ήταν εφικτή έως την τράπεζα. Από εκεί και πέρα ήταν αδύνατο να προσεγγίσει το σπίτι, μιας και δεκάδες μοτοποδήλατα ήταν παρκαρισμένα στα γύρω στενά και κυρίως επί της Λ. Βύρωνα και έτσι το πλήρωμα αναγκάστηκε πεζό με το φορείο να φτάσει στο σπίτι και να παραλάβει την ηλικιωμένη γυναίκα.

Όμως ο γολγοθάς του πληρώματος δεν σταμάτησε εκεί.

Για την επιστροφή στο νοσοκομείο χρειάστηκε να περάσει από "συμπληγάδες πέτρες".

Το ασθενοφόρο πέρασε στο πλακόστρωτο με κατεύθυνση προς τα δικαστήρια όπου εκεί το πλήρωμα διαπίστωσε ότι δεν μπορούσε να ανοίξει τις μπάρες με αποτέλεσμα να πρέπει να βγει από το ιστορικό κέντρο της Πρέβεζας από άλλη πλευρά.

Η προσπάθεια του να περάσει μέσα από την παραλία βρήκε εμπόδια, την στιγμή που ο ασθενής έπρεπε να φτάσει άμεσα στο νοσοκομείο, τόσο από το πλήθος κόσμου στην παραλία, όσο και από παρκαρισμένα μοτοποδήλατα στην Μπάλκου μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο και στην συνέχεια εμπρός από τα δικαστήρια σύμφωνα με πληροφορίες έτσι όπως μας τις μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες.

Αντίστοιχο περιστατικό σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της Πάτρας.

Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του thebest.gr εδώ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις