Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Νέος πυρήνας για την "Ένωση για όλους"

Νέος πυρήνας για την "Ένωση για όλους"

Σε ανακοίνωσή της, καταδεικνύει τα κακως κείμενα της ΕΠΣ Αχαϊας και διαχωρίζει τη θέση της

Διεύρυνση στον πυρήνα της, επιδιώκει, το κίνημα "Ένωση για όλους", τονίζοντας σε ανακοίνωση που εξέδωσαν ότι συσπειρώνονται και ότι θα είναι δίπλα στα σωματεία, καυτηριάζοντας, παράλληλα και το προεδρείο της ΕΠΣ Αχαΐας. Συγκεκριμένα, η "Ένωση για όλους", αναφέρει:

"Απορίας άξιον είναι ο τρόπος που λειτουργεί η Ένωση μας σε μεγάλα και σοβαρά θέματα. Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε αντιπροσωπεία της Ε.Π.Σ. Αχαΐας στην συνάντηση που διοργάνωσε ο υποψήφιος για την Ε.Π.Ο κ. Γκαγκάτσης.

Κανείς δεν ξέρει τη θέση της Ε.Π.Σ. Αχαΐας στη Γενική Συνέλευση της Ε.Π.Ο. Είναι δεδομένο ότι δεν υπολογίζουν τα Σωματεία, αλλά δεν υπολογίζουν ούτε το Διοικητικό τους Συμβούλιο.

Είναι πλέον γνωστό ότι τις αποφάσεις τις παίρνει ένας άνθρωπος. Αυτό συμβαίνει όταν κάποιος είναι στην ίδια θέση τα τελευταία 25-30 χρόνια. Γίνετε καθεστώς και ο τρόπος ανάλογος.

Πιστεύουμε ότι έχει έρθει η ώρα να αλλάξει αυτό και αυτός είναι ο λόγος που η «Ένωση για Όλους» συσπειρώνεται και όλο και περισσότερα μέλη εισρέουν και ακολουθούν τις ιδέες της.

Η «Ένωση Για Όλους», πιστή στις αρχές της, διαβεβαιώνει τα σωματεία ότι θα είναι συνεχώς σε επαφή μαζί τους, θα διοργανώνει έκτακτες γενικές συνελεύσεις για τα μεγάλα θέματα όπως είναι οι εκλογές τής Ε.Π.Ο., αλλά και οι διεκδικήσεις μας από όλους τους φορείς θα μάς βρίσκουν ενωμένους.

Οι συλλογικές προσπάθειες είναι αυτές που έχουν αποτελέσματα και δεν δικαιούται κανείς να τις καρπώνεται εκτός από το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Είδαμε όλοι που οδηγήθηκε η κοινωνία μας με τις πρακτικές του παρελθόντος. Η συμμετοχή όλων μας είναι επιβεβλημένη και ο μοναδικός τρόπος να άρουμε τα αδιέξοδα.

Η «Ένωση Για Όλους» θα διευρύνει συνεχώς τον πυρήνα της, θα είναι συνεχώς κοντά στα σωματεία με παρεμβάσεις, ενημερώσεις, συγκεντρώσεις μέχρι την στιγμή της δικαίωσης, της νίκης των σωματείων, της νίκης της «Ένωση Για Όλους».

Ο ΝΕΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ

1. Σαρρής Δημήτρης

2. Πλιάτσικας Ανδρέας

3. Δανιήλ Άγγελος

4. Βουκελάτος Βασίλης

5. Λαμπρόπουλος Τάκης

6. Χριστόπουλος Γιώργος

7. Διαμαντόπουλος Κούλης

8. Τσούκαλης Χρήστος

9. Δαλιάνης Γιώργος

10. Μπογιάκης Αλέκος

11. Τσάμης Σάκης

12. Δουλαβέρης Φώτης

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports