Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Μοιραίες διακοπές για 52χρονο - Υπέστη εγκεφαλικό και εξέπνευσε κατά τη μεταφορά στο νοσοκομείο

Ηλεία: Μοιραίες διακοπές για 52χρονο - Υ...

Οι γιατροί δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα

Μοιραίες διακοπές για 52χρονο, ο οποίος κατέβηκε στο πατρικό του στα Άγναντα Πηνείας για να περάσει μερικές ημέρες με τους δικούς του και τελικά άφησε την τελευταία του πνοή προχθές το βράδυ, συνεπεία εγκεφαλικής αιμορραγίας, βάσει των αρχικών εκτιμήσεων των γιατρών.

Ο 52χρονος άφησε την τελευταία του πνοή τρία λεπτά αφότου εισήχθη στη μονάδα ανάνηψης του Νοσοκομείου του Πύργου, αφού προηγουμένως έγινε μεγάλη προσπάθεια για να κρατηθεί στη ζωή.

Τον 52χρονο εντόπισε πεσμένο συγγενικό του πρόσωπο και ακολούθως συγγενής του τηλεφώνησε στο Κέντρο Υγείας στο Σιμόπουλο, ζητώντας ασθενοφόρο για χωριό της περιοχής, προκειμένου να παραλάβει περιστατικό με εγκεφαλικό.

Το Κέντρο Υγείας ως γνωστόν δεν έχει ασθενοφόρο και παρέπεμψε το συγγενικό πρόσωπο στο ΕΚΑΒ, καθώς η αποστολή θα γινόταν είτε από το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας είτε από το Νοσοκομείο του Πύργου.

Για να μην χαθεί περαιτέρω πολύτιμος χρόνος, το ΕΚΑΒ είπε στους συγγενείς να μεταφέρουν τον 52χρονο στο Κέντρο Υγείας στο Σιμόπουλο και να γίνει η παραλαβή του από εκεί.

Πράγματι, οι συγγενείς τον μετέφεραν με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο 52χρονος βρισκόταν σε κωματώδη κατάσταση και επί της ουσίας εγκεφαλικά νεκρός και ξεκίνησαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις