Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παπαράτσι φωτογραφία μαρτυρά ότι η Αμερικανίδα σταρ Μπάρμπρα Στρέιζαντ έχει πια μεγαλώσει πολύ

Παπαράτσι φωτογραφία μαρτυρά ότι η Αμερι...

Η 70χρονη τραγουδίστρια και ηθοποιός δείχνει πολύ γερασμένη και διαφορετική

Η σπουδαία Αμερικανίδα σταρ Μπάρμπρα Στρέιζαντ δεν είναι καμία «παιδούλα». Στις 24 του περασμένου Απρίλη έκλεισε τα 70 της χρόνια, ωστόσο παραμένει μία πολύ γοητευτική γυναίκα και μία σαγηνευτική τραγουδίστρια (η φωνή της είναι πραγματικά αγέραστη και ανεπηρέαστη από το χρόνο).

Δυστυχώς όμως όπως μαρτυρά μία φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και έχει αναρτήσει το gossip-tv.gr, δεν συμβαίνει το ίδιο και με το πρόσωπο της και τη γενικότερη όψη της που πλέον δεν θυμίζει με τίποτα το «Funny girl» και την Κέιτι στα «Καλύτερα μας χρόνια» με τον Ρ. Ρέντφορντ. Βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία της κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πώς είναι η αγαπημένη ερμηνεύτρια και ηθοποιός...Μπάρμπρα Σρέιζαντ.

Όπως γράφει το gossip-tv, η τραγουδίστρια, έχει αλλάξει αρκετά ενώ το γερασμένο δέρμα της και το ανέμελο look της δεν μας θυμίζουν σε τίποτε την σικάτη και προσεγμένη στις δημόσιες και live μουσικές της εμφανίσεις, τραγουδίστρια! Πάντως η Μπάρμπρα Στρέιζαντ που είναι παντρεμένη με τον γοητευτικό συνομήλικο της ηθοποιό Τζέιμς Μπρόλιν ετοιμάζει νέα ταινία στο σινεμά που θα υπογράψει σκηνοθετικά, το «Skinny and cat» με τους Κόλιν Φερθ και Κέιτ Μπλάνσετ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight