Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο χωρισμός του Βαλάντη και η επανασύνδεση με την Γκρέκου

Ο χωρισμός του Βαλάντη και η επανασύνδεσ...

Τί υποστηρίζει η ίδια η τραγουδίστρια

Ο Βαλάντης και η σύζυγός του Κατερίνα αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στον γάμο τους. Λίγους μήνες μετά τον ερχομό του παιδιού τους  το ζευγάρι χώρισε.

Ο Βαλάντης και η γυναίκα του αποφάσισαν να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους στη μέχρι πρότινος κοινή ζωή τους. Ο τραγουδιστής έκανε και ένα βήμα επαγγελματικό που έκανε διάφορες φήμες να κυκλοφορούν γύρω από εκείνον και την προσωπική του ζωή.

Τι εννοούμε με αυτό; Ο Βαλάντης αποφάσισε να γυρίσει στα παλιά και συγκεκριμένα στην Έλενα Γκρέκου επαγγελματικά! Οι δυο συνεργάζονται εδώ και ένα περίπου μήνα σε νυχτερινό μαγαζί στην Ρόδο.

Οι φήμες λένε ότι ο Βαλάντης και η πρώην σύντροφός του με την οποία έχουν αποκτήσει και ένα παιδί είναι και πάλι μαζί και στην προσωπική τους ζωή.

Εμείς επικοινωνήσαμε με την Έλενα, η οποία δήλωσε: «Είναι πολύ καλές οι εμφανίσεις. Έχουν επιτυχία και περνάμε πολύ καλά και θα συνεχιστούν μέχρι τέλος Αυγούστου, εκτός και αν πάρουμε παράταση.

Πώς προέκυψε όμως αυτή η συνεργασία, αφού δεν χώρισαν με τον καλύτερο τρόπο;  «Δεν υπήρχε κάποιος ιδιαίτερος λόγος να γίνει συνεργασία. Μου έγινε η πρόταση και δέχτηκα. Όταν είναι καλές οι σχέσεις όλα είναι καλά».

Σε ερώτησή μας αν οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν για χάρη του παιδιού τους, δήλωσε στο gossip-tv.gr : «Όλα παίζουν ρόλο, όταν υπάρχει και ένα παιδί ακόμα καλύτερα».

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε και στα όσα ακούγονται για την επανασύνδεση τους: «Είναι πολύ προσωπικό και δεν θέλω ν’ απαντήσω» και συνέχισε για τις φήμες που τους θέλουν να σκέφτονται ν’ ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας: «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο».

www.entertv.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight