Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παντρεύτηκε ο Πατρινός ηθοποιός Γιώργος Αγγελόπουλος, μέλος της ομάδας ΑbOvo

Παντρεύτηκε ο Πατρινός ηθοποιός Γιώργος ...

Αυτές τις μέρες ο ταλαντούχος ηθοποιός κάνει το ταξίδι του μέλιτος στην Αμερική

Γαμπρός ντύθηκε όπως πληροφορήθηκε το thebest.gr πριν από λίγο καιρό ο Πατρινός ηθοποιός Γιώργος Αγγελόπουλος και αυτήν την περίοδο απολαμβάνει το ταξίδι του μέλιτος στην Αμερική με την αγαπημένη του σύζυγο. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος που μάλιστα είχε φιλοξενηθεί στο φετινό Πασχαλινό τεύχος του The Best Magazine, είναι ιδιαίτερα δραστήριος στον καλλιτεχνικό χώρο. Η ενασχόληση του με την υποκριτική ξεκίνησε στο θεατρικό τμήμα των Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών (όπου φοιτούσε στο τμήμα Φυσικής). Μετά από 5 χρόνια σταθερής παρουσίας του στο θεατρικό τμήμα των φοιτητών ξεκίνησε τις θεατρικές του σπουδές στη σχολή του Σύγχρονου Θεάτρου Αθήνας απ’ όπου και αποφοίτησε το 2002.

Συνέχισε κάνοντας σεμινάρια θεάτρου με τον Marcello Magni, την Annabel Arden, την Linda Kerr-Scott, τον Emmanuel Cornubet και φωτισμών με τον Ben Ormerod.

Έχει παίξει σε παραστάσεις στην Επίδαυρο, την Αθήνα, την Πάτρα, το Εδιμβούργο και την Πράγα συνεργαζόμενος με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, τη «Βιομηχανική», το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας του Γιώργου Κιμούλη και το γαλλικό θίασο Somatic Tintamarre.

Είναι εκ των ιδρυτών της θεατρικής ομάδας του Κανθάρου που στεγάζεται από το 2008 στο θέατρο Act στις σκάλες Γεροκωστοπούλου στην Πάτρα. Ο ταλαντούχος Γιώργος Αγγελόπουλος είναι μέλος και της ομάδας Pequod  όπως και ο Πατρινός ηθοποιός Δημήτρης Γεωργαλάς και της ομάδας AbOvo με την οποία την περασμένη σαιζόν έστησαν την επιτυχημένη σατυρική εκπομπή στο κανάλι του Σκάι «Το Ίδρυμα». Ευχές από το thebest.gr να ζήσει και να είναι παντοτινά ευτυχισμένος με τη σύζυγο του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight