Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Θρήνος στον Πύργο για το χαμό 20χρονου που χαροπάλευε επί 12 ημέρες στη ΜΕΘ

Ηλεία: Θρήνος στον Πύργο για το χαμό 20χ...

Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Δώδεκα ολόκληρες μέρες πάλευε για να κρατηθεί στη ζωή ο 20χρονος Δημήτρης Τραγουστής, που έπεσε θύμα τροχαίου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στον Πύργο.

Ο νεαρός χθες το απόγευμα εξέπνευσε στο Νοσοκομείο Ρίο της Πάτρας όπου νοσηλευόταν από τις 20 Ιουλίου ενώ τις τελευταίες ώρες οι ιατροί τον θεωρούσαν κλινικά νεκρό.

Η είδηση του θανάτου του αδικοχαμένου παλικαριού έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην πόλη του Πύργου όπου οι γονείς του αλλά και ο ίδιος ήταν αρκετά αγαπητός.

Ο Δημήτρης Τραγουστής του Κωνσταντίνου, δεν τα κατάφερε τελικά και υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματά του.

Δώδεκα μαρτυρικές μέρες για την οικογένεια του παιδιού που κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε τόσο άδικα και γρήγορα από τη ζωή.

Να σημειωθεί πως ο νεαρός είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που είχε συμβεί στις 20 Ιουλίου 2012 σε συνοικιακό δρόμο της Αγίας Μαρίνας Πύργου, ενώ αρχικά η εκτίμηση της κατάστασής του, σύμφωνα με πηγές του patrisnews.com, ήταν καλή.

Ωστόσο οι σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και η εσωτερική αιμορραγία που προκλήθηκε από το χτύπημα χρειάστηκαν την άμεση μεταφορά του σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και για το λόγο αυτό είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Ρίο της Πάτρας όπου νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα γίνει σήμερα στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Πέτρου και Παύλου στη Χαριά Ηλείας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις