Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Νέα συγκέντρωση εργαζομένων της ΑΤΕ έξω από το κεντρικό κατάστημα

Πάτρα: Νέα συγκέντρωση εργαζομένων της Α...

Δυναμική παρουσία των Αχαιών εργαζομένων στο χθεσινό συλλαλητήριο στην Αθήνα

Σε νέα συγκέντρωση έξω από το κεντρικό κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Πατρέως προχώρησαν νωρίς το πρωί, εργαζόμενοι, οι οποίοι είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις 24ωρες επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις τους.

Χθες εργαζόμενοι της Αγροτικής από την Πάτρα και την Αχαΐα μετέβησαν στην ΑΘήνα όπου πραγματοποίησαν συλλαλητήριο. Μάλιστα όπως αναφέρει στο thebest.gr η Πηνελόπη Αλιβιζάτου, εκλεγμένο μέλος του Σ.Ε.ΑΤΕ, οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να συναντηθούν με τον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν και παραπέμφθηκαν στον γ.γ.

Τονίζει δε ότι η παρουσία των εργαζομένων από την περιοχή ήταν δυναμική.

Επίσης αύριο θα υπάρξει νέο  πανελλαδικό συλλαλητήριο έξω από τη Βουλή,  μιας και θα κληθούν στην Επιτροπή Οικονομικών οι κύριοι Προβόπουλος και Στουρνάρας για το ζήτημα της μεταβίβασης της τράπεζας, ενώ σε συνάντηση που έγινε χθες στα γραφεία του Συλλόγου Εργαζομένων στην Αθήνα, αποφασίστηκε να συνεχιστούν οι 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.Σήμερα μάλιστα εργαζομένους της ΑΤΕ θα δεχτεί ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Καφύρας, ενώ χθες με επιστολή του επικεφαλής της Ανυπότακτης Πολιτείας Χρήστου Πατούχα συζητήθηκε προ ημερησίας διάταξης στο δημοτικό Συμβούλιο το ζήτημα της ΑΤΕ και εκδόθηκε ψήφισμα συμπαράστασης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις