Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κόντρα Χρυσής Αυγής - δήμου Αθηναίων για τη διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα

Κόντρα Χρυσής Αυγής - δήμου Αθηναίων για...

Ο δήμος Αθηναίων αρνήθηκε να δώσει άδεια, θεωρώντας ότι η πρώτη πλατεία της χώρας δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους δράσεις

Κόντρα μεταξύ του δήμου Αθηναίων και της Χρυσής Αυγής ξέσπασε με αφορμή τη δωρεάν διανομή τροφίμων από στελέχη του κόμματος το πρωί στην πλατεία Συντάγματος. Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε κανονικά, παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, παρά το γεγονός ότι ο δήμος Αθηναίων αρνήθηκε να δώσει άδεια, θεωρώντας ότι η πρώτη πλατεία της χώρας δεν ενδείκνυται για τέτοιου είδους δράσεις και αντιπροτείνοντας άλλα σημεία της πόλης.

«Το θέμα της κοινωνικής αλληλεγγύης δεν είναι θέμα δημόσιας επίδειξης. Τα συσσίτια στην κεντρική πλατεία της χώρας μεταφέρουν την εικόνα μιας πόλης σε απόλυτη κατάρρευση», δήλωσε στο ΑΜΠΕ ο διευθυντής του γραφείου τύπου του δήμου, Γιώργος Σταματόπουλος και προανήγγειλε την έκδοση σχετικής ανακοίνωσης του δήμου που θα αποδοκιμάζεται η αυθαίρετη κατάληψη του χώρου.

Σε υψηλούς τόνους απάντησε η Χρυσή Αυγή η οποία σε ανακοίνωσή της για το θέμα κάνει λόγο για «άθλια διαταγή απαγόρευσης της διανομής τροφίμων» από το «δήμαρχο των λαθρομεταναστών» Γ. Καμίνη. «Η απάντηση», τονίζεται, «δόθηκε μέσα απ' τα στόματα χιλιάδων Ελλήνων που παρέλαβαν σήμερα τόνους ελληνικών τροφίμων δωρεάν και ταυτόχρονα αποδοκίμασαν έντονα τη δημοτική αρχή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις