Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Φαίη Σκορδά μαγνητίζει τα βλέμματα με το μπικίνι της στην Τήνο

Η Φαίη Σκορδά μαγνητίζει τα βλέμματα με ...

Η τηλεπαρουσιάστρια του Πρωινού του Mega μαζί με τον άνδρα της Γιώργο Λιάγκα κάνουν τις διακοπές τους στο νησί της Παναγίας

Στην αγαπημένη τους Τήνο, το νησί της Παναγίας, βρίσκονται ο Γιώργος Λιάγκας και η σύζυγος του Φαίη Σκορδά για τις καλοκαιρινές τους διακοπές προκειμένου να περάσουν λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης μακριά από το άγχος της Αθήνας. Οι δύο τηλεπαρουσιαστές της επιτυχημένης πρωινής εκπομπής του Mega και ζευγάρι στη ζωή, όπως γράφει το gossip-tv.gr σε συνέχεια άρθρου με φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό OK, έχουν δεθεί αρκετά με το πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, το λατρεύουν ως ταξιδιωτικό προορισμό, ενώ στο μοναστήρι της Τήνου, στην Θαυματουργή Παναγία, επέλεξαν να κάνουν πριν από λίγο καιρό και την βάφτιση του μικρού τους γιου, Γιάννη.

Μάλιστα το διάσημο ζευγάρι συζητά και το ενδεχόμενο μήπως στο μέλλον αγοράσει και ένα σπίτι στο νησί για να έρχεται ακόμη πιο τακτικά. Η Φαίη Σκορδά απολαμβάνει καθημερινά το μπάνιο της στη θάλασσα, στις καθαρές και μοναδικής ομορφιάς παραλίες της Τήνου και η παρουσία της με το μπικίνι της και το άψογο σώμα της μαγνητίζει στην κυριολεξία τα βλέμματα των ντόπιων και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight