Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας

Πάτρα: Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί των οδών Κανακάρη, Κορίνθου και Μαιζώνος θα διεξάγεται κανονικά

Από το Τμήμα Κυκλοφοριακής Ρύθμισης της Διεύθυνσης Πολεοδομικού Σχεδιασμού και Εφαρμογών του Δήμου Πατρέων γνωστοποιούνται τα εξής:

-Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, επί τμήματος της οδού Μιαούλη, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κανακάρη και Μαιζώνος, λόγω επειγουσών εργασιών στο εναέριο δίκτυο της ΔΕΗ, οι οποίες θα εκτελεστούν τμηματικά από τις 02/08/12 έως και τις 10/08/12, από τις 07:00 έως τις 17:00, ενώ καθημερινά μετά τις 17:00 η οδός θα δίδεται κανονικά στην κυκλοφορία.

Η κυκλοφορία των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί των οδών Κανακάρη, Κορίνθου και Μαιζώνος θα διεξάγεται κανονικά.

-Η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων, επί της οδού Κιθαιρώνος, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αγ. Σοφίας και Δωδεκανήσου, λόγω επειγουσών εργασιών στο υπόγειο δίκτυο της ΔΕΗ, οι οποίες θα εκτελεστούν σήμερα 01/08/12, από τις 07:00 έως τις 17:00

Η κυκλοφορία των οχημάτων, φορτηγών, λεωφορείων κ.λ.π. επί των οδών Αγ. Σοφίας, Κάσου, Πάτμου και Δωδεκανήσου θα διεξάγεται κανονικά.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις