Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένας 3χρονος από την Αγγλία δεν ιδρώνει ποτέ

Ένας 3χρονος από την Αγγλία δεν ιδρώνει ποτέ

Το παιδάκι πάσχει από σπάνια, ανίατη πάθηση και αν εκτεθεί σε μεγάλη θερμοκρασία μπορεί και να πεθάνει

Ένα παιδάκι στην Αγγλία, ο 3χρονος Φρεντ Τζέιμς πάσχει από μία πολύ σπάνια εξωδερματική δυσπλασία, μία σοβαρή πάθηση καθώς έχει γεννηθεί χωρίς ιδρωτοποιούς αδένες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Αγγλικής εφημερίδας Daily Mirror που αναδημοσιεύτηκε στο layout.gr, το μικρό ξανθό παιδάκι αν εκτεθεί σε μεγάλη ζέστη, κινδυνεύει ακόμα και να χάσει τις αισθήσεις του και να πεθάνει.

Το σώμα του δεν μπορεί να προσαρμόζεται στις αλλαγές της θερμοκρασίας και το παιδάκι κινδυνεύει να πάθει θερμοπληξία, ακόμη και όταν δεν κάνει πολλή ζέστη. Επίσης ο  μικρός Φρεντ δεν μπορεί να τρέξει και να παίξει σαν οποιοδήποτε άλλο παιδί της ηλικίας του. Η 33χρονη μητέρα του Σάρα Τζόουνς και ο 39χρονος πατέρας του Τζέιμς φροντίζουν να βρέχουν τα ρούχα του μικρού συνέχεια και να έχουν κοντά του ανεμιστήρες ώστε να δροσίζεται και να μην τεθεί σε άμεσο κίνδυνο η υγεία του.

Οι γονείς του Φρεντ κατάλαβαν από την αρχή, στην ηλικία μόλις των 10 μηνών ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το μωρό τους. Ο μικρός λιποθυμούσε από τους πρώτους μήνες της ζωής του και όταν ήταν δέκα μηνών, έπαθε μία σοβαρή κρίση υπερθερμίας, έκανε εμετό και παραλίγο να πέσει σε κώμα, γεγονός που τον έστειλε στο νοσοκομείο. Τότε ήταν που οι γιατροί του Νοσοκομείου St.Michaels στο Μπρίστολ διέγνωσαν την πάθησή του, η οποία είναι ανίατη και συνοδεύεται από διάφορα προβλήματα: όπως για παράδειγμα, το δέρμα του παιδιού είναι ξηρό και ευαίσθητο, τα δόντια του είναι αιχμηρά και τα μαλλιά του αδύναμα και αραιά.

Παρά ωστόσο τα προβλήματα, ο μικρούλης Φρεντ από την περιοχή του Cornwall, είναι γεμάτος ζωή, χαμόγελο και όρεξη για παιχνίδι. Το ίδιο και οι γονείς του που δεν τον αφήνουν καθόλου από την προσοχή τους και στέκουν πάντα στο πλευρό του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις