Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γιάννενα: Το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο και έπεσε σε αυλάκι- Ο οδηγός το έσκασε, αφήνοντας πίσω του 104 κιλά χασις

Γιάννενα: Το αυτοκίνητο βγήκε από το δρό...

Στα ελληνοαλβανικά σύνορα

Απέτυχε άλλη μια προσπάθεια εισαγωγής  μεγάλης ποσότητας ακατέργαστης  κάνναβης στη χώρα από τα αλβανικά καρτέλ των ναρκωτικών. Η μεταφορά έγινε με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας Αλβανού υπηκόου, ο οποίος αναζητείται όπως και ο μεταφορέας που διέφυγε.

Οι αστυνομικοί που περιπολούσαν κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, στην περιοχή Νεγράδες του Πωγωνίου Ιωαννίνων, εντόπισαν ένα ύποπτο ΙΧ αυτοκίνητο και του έκαναν σήμα να σταματήσει για έλεγχο. Όμως, ο οδηγός πάτησε γκάζι και προσπάθησε να διαφύγει αναπτύσσοντας ταχύτητα με αποτέλεσμα τα περιπολικά να τον καταδιώξουν.
Σε μια  στροφή, ο οδηγός έχασε τον  έλεγχο και το αυτοκίνητο βγήκε από το δρόμο με αποτέλεσμα να πέσει σε ένα αυλάκι δίπλα στην άσφαλτο και να ακινητοποιηθεί. Ωστόσο, ο άγνωστος μεταφορέας κατάφερε να βγει πριν φτάσουν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και να καταφύγει στη δύσβατη δασώδη περιοχή, όπου τα ίχνη του χάθηκαν.

Μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε, βρέθηκαν σάκοι με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 104 κιλών και 445 γραμμαρίων οι οποίοι παραλήφθηκαν από τη Δίωξη Ναρκωτικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις