Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα:Βαρύς πόνος στην κηδεία του 28χρονου που έχασε τη ζωή του στην καρμανιόλα της Πατρών - Πύργου

Αχαΐα:Βαρύς πόνος στην κηδεία του 28χρον...

Το απόγευμα της Κυριακής έγινε η κηδεία του

Τραγικές στιγμές έζησαν η οικογένεια οι συγγενείς και οι φίλοι του 28χρονου Δημήτρη Ζαμπέτα του Εμμανουήλ , 28 ετών, από το Πετροχώρι, ο οποίος έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Κυριακής, στη ΝΕΟ Πατρών - Πύργου, στο ύψος της Κάτω Αχαΐας μετά από πλαγιομετωπική σύγκρουση.

Οι γονείς του Εμμανουήλ και Πετρούλα, καθώς και τα τρία αδέρφια του ήταν τραγικές φιγούρες, ενώ βαθύς ήταν ο πόνος και για τους παππούδες του...

Η κηδεία του έγινε χθες στις 6 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Καρυάς.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε 28χρονος σύμφωνα με την αστυνομία μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο διερχόμενο όχημα, που οδηγούσε μια Βουλγάρα.

Βαριά τραυματίστηκε  η γυναίκα, ηλικίας 30 ετών καθώς και ο επίσης 30 ετών ομοεθνής της και συνεπιβάτης της. Και οι δύο ήταν κάτοικοι του Λάππα Αχαΐας.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο 28χρονος κινείτο στο ρεύμα προς Πύργο και το μοιραίο συνέβη στη χλμ θέση 21.800. πριν τη στροφή της  Κάτω Αχαΐας.

Στο σημείο έφτασε και η πυροσβεστική με 3 οχήματα και 6 άνδρες η οποία απεγκλώβισε τον 28χρονο, καθώς και την γυναίκα οδηγό του δεύτερου οχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις