Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Άρης Ανδρικόπουλος φεύγει απ' την Ασφάλεια Πατρών αλλά δεν ξεχνάει όσους τον βοήθησαν

Ο Άρης Ανδρικόπουλος φεύγει απ' την Ασφά...

Τοποθετείται αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου

Ο Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών Αριστείδης Ανδρικόπουλος προήχθη σε ταξίαρχο και τοποθετείται αστυνομικός Διευθυντής Ζακύνθου. Παρακάτω είναι το ευχαριστήριο μήνυμα του.

"Με αφορμή την αποχώρησή μου από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, μετά από 28μηνη παραμονή μου ως Διευθυντής αυτής, επιθυμώ να εκφράσω τις αληθινές ευχαριστίες μου προς τους δημοσιογράφους της περιοχής μας καθώς και στα Μ.Μ.Ε. και λοιπούς εκπροσώπους αυτών, για την άριστη συνεργασία που είχαμε στον τομέα της ενημέρωσης των πολιτών μας σε αστυνομικά θέματα.

Η συνεργασία αυτή κινήθηκε προς την κατεύθυνση της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης της τοπικής κοινωνίας, την οποία διαβεβαιώνω ότι, τόσο από εμένα όσο και από το λοιπό προσωπικό της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών, κατεβλήθη κάθε ανθρωπίνως δυνατή προσπάθεια, προκειμένου αντιμετωπισθούν με τον καλύτερο δυνατό και σύννομο τρόπο, όλα τα θέματα αρμοδιότητας μας, που ανέκυψαν κατά την εκτέλεση των καθηκόντων μας, με κύριο σκοπό την καταπολέμηση της εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας στους πολίτες.

Το μέγεθος της δραστηριότητας που επιδείχθηκε από την Υπηρεσία μας, δεν απορρέει από τις προσπάθειες μόνο του Προϊσταμένου της αλλά κυρίως από τις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες τόσο των Αξιωματικών όσο και του λοιπού προσωπικού, κάτω από την καθοδήγηση τους, τους οποίου θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να ευχαριστήσω θερμά για τις προσπάθειες που κατέβαλαν.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές, τους Φορείς, τους πολίτες αλλά και τους Αστυνομικούς και Πολιτικούς Υπαλλήλους των άλλων Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας για την συνεργασία που είχαμε.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα, αυτούς που στήριξαν το έργο μας και να εκφράσω την συμπάθειά μου σε αυτούς που βρέθηκαν απέναντί μου, τους οποίους κατανοώ."

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις