Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σάκης Μπουλάς: Μη σώσω και κάνω ποτέ ξανά τηλεόραση στη ζωή μου!

Σάκης Μπουλάς: Μη σώσω και κάνω ποτέ ξαν...

Ο ίδιος δεν έχει πληρωθεί ακόμα για το σίριαλ "50-50"

Ο Σάκης Μπουλάς μιλά ανοιχτά στο «Λοιπόν» και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού για την τηλεόραση και τα προβλήματά της. «Μη σώσω και κάνω ποτέ ξανά τηλεόραση στη ζωή μου. Να ζητάς τα λεφτά σου, να ζητιανεύεις στα λογιστήρια, από κάποιον που είναι δεδομένο ότι τα έχει; Υπάρχει και η τρομοκρατία ότι θα μπεις μπλάκ-λίστ» δηλώνει ο γνωστός καλλιτέχνης.

Ο ίδιος δεν έχει πληρωθεί ακόμα για το σίριαλ «50-50″, ενώ δεν έχει εξοφληθεί ούτε και για ένα σίριαλ που έκανε την προηγούμενη σεζόν στην Κύπρο. «Προς το παρόν αγωνιζόμαστε να πάρουμε τα λεφτά για το «50-50″. Δεν έχουμε πληρωθεί. Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα αυτό, το οποίο πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το λύσουμε. Είναι εύκολο σε κάποιον να λέει:

«Δεν έχω να σου δώσω», αλλά όταν έχεις δουλέψει τόσο σκληρά… Απ’ όλα τα σίριαλ οι άνθρωποι είναι απλήρωτοι. Είναι τραγικό αυτό. Έτσι γίνομαι κι εγώ παραγωγός και επιχειρηματίας, αν είναι να προσλαμβάνω κόσμο και να μην πληρώνω. Η κρίση έτσι εκδηλώνεται, όταν αρχίζει ο καθένας και δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις του» αναφέρει ο γνωστός κωμικός.

Όσο για την εμπειρία του από την Κύπρο, ο Σάκης Μπουλάς λέει «Πήγα στην Κύπρο και έκανα ένα σίριαλ το χειμώνα, με λεφτά ελάχιστα σε σχέση με αυτά που παίρνω εδώ στην Ελλάδα, το 1/5.

Πήγα με τον Βασίλη Θωμόπουλο, περάσαμε πολύ δύσκολα, σκληρές συνθήκες, καμία σχέση με τον τρόπο που δουλεύουμε εδώ, ανοργάνωτα πράγματα, δεκάωρα γυρίσματα με βαρυχειμωνιά, είχε να κάνει τόσο κρύο από το 1958″. Αναφερόμενος στους συναδέλφους του που δούλεψαν πέρυσι στην Κύπρο, δηλώνει «Ταλαιπωρούνται κι εκεί, γίνεται ένα δουλεμπόριο κανονικό. Τα παιδιά των συνεργείων είναι απλήρωτα από πρόπερσι. Εκμεταλλεύονται την κατάσταση».

«Και να μη δουλέψω καθόλου, να κάθομαι να διαβάζω μέχρι να πεθάνω, έχω να ζήσω, έχω να φάω. Δεν έχω πρόβλημα» λέει ο δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδιστής και συνεχίζει «Ας μη γίνονται τηλεοπτικές παραγωγές. Τώρα κάνουν διάφορες σειρές, παίρνουν κάποια παιδάκια, τα οποία κυνηγάνε τη δημοσιότητα και δεν ξέρω αν τα πληρώνουν. Διάφορα του ποδαριού που κοστίζουν…τίποτα.

Πασαλείμματα και ψέμματα, στο τζάμπα. Μόνο από τη δική μας σειρά, με το βασικό σπόνσορα, το κανάλι μη σου πω ότι έβγαζε όλα τα έξοδα της παραγωγής, είχε ένα πολύ σημαντικό έσοδο. Δεν ξέρω τι παίρνουν και τι δίνανε, δεν ήμουν στο λογιστήριο. Επιτρέπεται να μην παίρνουμε τα λεφτά μας; Γιατί να κάνω τηλεόραση; Να ταλαιπωρούμαι; Στην πείνα;»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight