Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Ιουλίου

Τα ζώδια για σήμερα, 19 Ιουλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Καρκίνος

Στο ζώδιό σας γίνεται η Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία για τις επόμενες 4 εβδομάδες μπορεί να καθυστερήσει ορισμένα σχέδιά σας. Σχηματίζει δύσκολη όψη με τον Κρόνο, κι έτσι οι επιθυμίες και η δράση σας κάπου αναστέλλονται απ’ τις καταστάσεις. Καθυστερήσεις πιθανές και σε θέματα σπιτιού – μην προχωράτε σε κάτι σημαντικό.

Λέων

Με τη σημερινή Νέα Σελήνη, θα σας απασχολήσει το κλείσιμο ζητημάτων και κύκλων για τις επόμενες 4 εβδομάδες. Δεν θα έρθει εύκολα κάτι τέτοιο ωστόσο, ενώ και ο ανάδρομος Ερμής κάπου έχει «παγώσει» τις καθημερινές συναλλαγές. Είναι ωστόσο καλή περίοδος για λίγη απομόνωση, για επαφή με τη φύση, για γιόγκα και τέχνη.

Παρθένος

Η σημερινή Νέα Σελήνη ανοίγει έναν αστρολογικό μήνα με έμφαση στη φιλία και σε ομαδικές δραστηριότητες. Έτσι θα ασχοληθείτε με τις παρέες σας και με ομάδες ή συλλόγους. Δεν θα λείπουν ορισμένες κριτικές συμπεριφορές. Επίσης είναι πιθανό να υπάρξει καθυστέρηση στα σχέδιά σας, κάτι στο οποίο βοηθά και ο ανάδρομος Ερμής.

Ζυγός

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει η σημερινή Νέα Σελήνη, ενώ λόγω της δύσκολης όψης που σχηματίζει με τον Κρόνο απ’ το ζώδιό σας, είναι πιθανό να φέρει εμπόδια ή βραδυπορία σε επαγγελματικά σχέδια αλλά και σε άλλους στόχους σας για 4 εβδομάδες περίπου. Αποδεχθείτε κάποιους περιορισμούς και δείτε πιο ρεαλιστικά τα πράγματα.

Σκορπιός

Η σημερινή Νέα Σελήνη τονίζει τον οίκο των ταξιδιών, ενώ λόγω της δυσμενούς όψης που σχηματίζει με τον Κρόνο, είναι πιθανές ταλαιπωρίες για 4 ακόμα εβδομάδες. Πιθανές επίσης καθυστερήσεις ή εμπόδια σε θέματα σπουδών και νομικών. Μην κάνετε ανοίγματα τώρα, δεν είναι εποχή για αποφάσεις και δράσεις.

Τοξότης

Έμφαση σε θέματα οικονομικά δίνει η σημερινή Νέα Σελήνη, η οποία ανοίγει έναν αστρολογικό μήνα όπου μπορεί να υπάρξουν καθυστερήσεις σε ό,τι αφορά δάνεια, επενδύσεις, κληρονομικά, εφοριακά και άλλα σχετικά ζητήματα. Γι’ αυτό το λόγω ίσως καθυστερούν και σχέδιά σας. Πίεση και στα οικονομικά του συντρόφου.

Αιγόκερως

Τον οίκο των σχέσεων και συνεργασιών τονίζει η σημερινή Νέα Σελήνη, η οποία για ένα μήνα είναι πιθανό να φέρει δοκιμασίες στις σχέσεις, ενώ και οι επαγγελματικές επαφές, συνεργασίες και σχέδια ίσως καθυστερήσουν. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, είναι τελείως ακατάλληλη περίοδος για αποφάσεις και ενάρξεις έτσι κι αλλιώς.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη σήμερα θα δώσει έμφαση σε θέματα υγείας κι εργασίας για 4 εβδομάδες. Αποφύγετε τα επαγγελματικά ξεκινήματα σ’ αυτό το διάστημα, ενώ είναι πιθανές και καθυστερήσεις. Επίσης φροντίστε την υγεία σας, κάντε αποτοξίνωση με φρέσκους χυμούς λαχανικών, αλλά και το τσεκ-απ που αμελείτε εδώ και καιρό.

Ιχθείς

Σήμερα γίνεται η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, η οποία ανοίγει έναν αστρολογικό μήνα με έμφαση στον αισθηματικό τομέα αλλά και σε ό,τι αφορά τα παιδιά, τη διασκέδαση και τη δημιουργικότητά σας. Λόγω της δύσκολης όψης που σχηματίζει με τον Κρόνο, μπορεί να βιώνετε περιορισμούς στα παραπάνω, αλλά και αυξημένες ευθύνες για τα παιδιά.

Κριός

Η Νέα Σελήνη σήμερα ανοίγει έναν αστρολογικό μήνα με έμφαση σε θέματα σπιτιού, ακινήτων και οικογένειας. Λόγω της δύσκολης όψης που σχηματίζει με τον Κρόνο, είναι πιθανό να παρουσιαστούν καθυστερήσεις και εμπόδια σε ανάλογα θέματα μέχρι την επόμενη Νέα Σελήνη. Αποφύγετε τις αγοραπωλησίες και τις μετακομίσεις έως τις 10/8.

Ταύρος

Θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων θα τονίσει η Νέα Σελήνη σήμερα και για 4 εβδομάδες. Καθώς σχηματίζει δυσμενή όψη με τον Κρόνο, σ’ αυτό το διάστημα ίσως υπάρξουν ταλαιπωρίες κι αργοπορίες στα ταξίδια σας, αλλά και καθυστερήσεις στο χώρο δουλειάς. Φροντίστε οι επαφές και οι συζητήσεις που κάνετε να είναι σε ρεαλιστική βάση.

Δίδυμοι

Τον οικονομικό σας τομέα επηρεάζει η Νέα Σελήνη, η οποία για τις επόμενες 4 εβδομάδες είναι πιθανό να φέρει καθυστερήσεις ή εμπόδια σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Σ’ αυτό συμβάλλει και ο ανάδρομος Ερμής, κι έτσι δεν είναι περίοδος συμφωνιών ή αποφάσεων. Εκτιμήστε περισσότερο όσα έχετε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being