Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανάρτηση «Γαλάζιας Σημαίας» στην Κάτω Αχαΐα

Ανάρτηση «Γαλάζιας Σημαίας» στην Κάτω Αχαΐα

Η ανάρτηση της «Γαλάζιας Σημαίας» έγινε στην ακτή «Τηγάνια» της Κάτω Αχαΐας

Μετά την ανάρτηση της «Γαλάζιας Σημαίας» στα Νιφοραίικα ήλθε η σειρά της Κάτω Αχαΐας.

Συγκεκριμένα με ένα ανάλογο με τα Νιφοραίικα τελετουργικό και με την ευθύνη της οργάνωσης να ανήκει στον δήμο Δυτικής Αχαΐας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιουλίου 2012 εν μέσω ζέστης αλλά και μουσικής και πλήθους κόσμου η ανάρτηση της «Γαλάζιας Σημαίας» στην ακτή «Τηγάνια» της Κάτω Αχαΐας.

Ως γνωστόν και οι τέσσερις γαλάζιες σημαίες που έχουν απονεμηθεί εφέτος στο νομό Αχαΐας αφορούν σε παραλίες του δήμου Δυτικής Αχαΐας. Νιφοραίικα, Τηγάνια (Κ.Αχαΐα), Λακκόπετρα και Καλογριά.

Ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος μετά την ανάρτηση είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «…Αναρτούμε σήμερα άλλη μια γαλάζια σημαία σε παραλία του δήμου μας…παραδίδουμε σε όλους τους πολίτες ένα κομμάτι φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει την καθαρή θάλασσα με τις απαιτήσεις που εγγυάται η ύπαρξη της «γαλάζιας σημαίας» …καλούμε τους δημότες μας να χαρούν το καλοκαίρι στις παραλίες του δήμου μας… καλούμε τους κατοίκους της Πάτρας και όλης της ευρύτερης περιοχής να επισκεφθούν τις παραλίες του δήμου Δυτικής Αχαΐας…».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις