Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο

Πάτρα: Εθελοντική αιμοδοσία στο Καραμανδ...

Την Τετάρτη 18 Ιουλίου

"Οι  καλοκαιρινοί μήνες  είναι η εποχή που οι μεγάλες ελλείψεις σε αίμα γίνονται ακόμη μεγαλύτερες και πιο πιεστικές. Δυστυχώς οι ανάγκες των Νοσοκομείων μας δεν ….πηγαίνουν διακοπές! Χρονίως πάσχοντες και πολυμεταγγιζόμενοι αλλά και επείγοντα περιστατικά εξαρτούν την επιβίωσή τους από την εξεύρεση του πολύτιμου και αναντικατάστατου αίματος. Είναι χρέος μας αυτό να μην το ξεχνάμε.

Ο Σύλλογός μας στην προσπάθειά του να συμβάλλει στην κάλυψη των μεγάλων αναγκών  πραγματοποιεί σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου « Ο Άγιος Ανδρέας»,  ΗΜΕΡΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012 πρωί 8.30-13.30 και απόγευμα 6-9μμ. Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στον χώρο της Αιμοδοσίας του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων.

Εάν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας και έχουν περάσει τέσσερις μήνες από την προηγούμενη φορά που προσέφερες αίμα, παρακαλούμε να ανταποκριθείς στην πρόσκληση μας. Σε περίπτωση αδυναμίας την συγκεκριμένη ημερομηνία, υπενθυμίζουμε ότι μπορείς οποιαδήποτε ημέρα και ώρα να αιμοδοτήσεις στο Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Πατρών « Ο Άγιος Ανδρέας» επισημαίνοντας στον υπεύθυνο γιατρό ή νοσηλευτή ότι η προσφορά σου γίνεται για τον Σύλλογο Αιμοδοτών του Καραμανδανείου Νοσοκομείου «Ο Άγιος Στυλιανός».

Μην διστάζεις, μην το αφήνεις για τους άλλους ! Δώσε Ζωή με το αίμα σου…

Μην ξεχνάς να παροτρύνεις τους συγγενείς και τους φίλους σου να γίνουν επίσης εθελοντές αιμοδότες ".

 

 

Το Δ.Σ του Σ.Ε.Α

« Ο Άγιος Στυλιανός»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις