Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Καμπανάκι κινδύνου για το εργοστάσιο απορριμμάτων χτυπά ο Α. Παναγιωτόπουλος - Τι λέει το Ελεγκτικό Συνέδριο

Πάτρα: Καμπανάκι κινδύνου για το εργοστά...

Επιστολή του προέδρου του ΦΟΔΣΑ στο Ελεγκτικό

Επιστολή προς το Ελεγκτικό Συνέδριο, όπου έχει κατατεθεί ο φάκελος για τον προσυμβατικό έλεγχο του έργου κατασκευής εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων έστειλε ο Πρόεδρος του αναγκαστικού Συνδέσμου Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων και Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Ανδρέας Παναγιωτόπουλος.

Όπως γράφει η εφημερίδα Πελοπόννησος, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου, η υπηρεσία ζήτησε περαιτέρω διευκρινίσεις με το αιτιολογικό ότι ενόψει της σύστασης των περιφερειακών συνδέσμων δεν μπορεί να προχωρήσει τις διαδικασίες ο αναγκαστικός σύνδεσμος της 2ης διαχειριστικής ενότητας του νομού Αχαΐας.

"Οποιαδήποτε αναμονή για τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης του νέου περιφερειακού συνδέσμου ΦΟΔΣΑ με τον Δήμο Πατρέων, οδηγεί σε σοβαρή απόκλιση από το προβλεπόμενο χρονοδιάγραμμα και σε σχεδόν βέβαιο κίνδυνο μη ένταξης και μη χρηματοδότησης του εργοστασίου και συνεπώς της μη κατασκευής του" αναφέρεται στην επιστολή.

"Ακόμη κι αν υπάρχει θέμα με τους νέους περιφερειακούς συνδέσμους ο σχετικός νόμος προβλέπει την παράλληλη λειτουργία των υφιστάμενων αναγκαστικών συνδέσμων με τους νέους περιφερειακούς τουλάχιστον για έξι μήνες δηλώνει στην εφημερίδα ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο οποίος παράλληλα χαρακτηρίζει επιτακτική την ανάγκη άμεσης υποβολής της πρότασης για χρηματοδόπτηση στο ΠΕΠ Δ.Ελλάδας λόγω του ανταγωνιστικού χαρακτήρα της πρόσκλησης που λήγει στις 31/12/2012.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις