Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυναμική η καμπάνια της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στο Λονδίνο

Δυναμική η καμπάνια της Περιφέρειας Ιονί...

Μεγάλη η συμμετοχή του κοινού

Ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών, από την άποψη συμμετοχής κοινού, η προωθητική «καμπάνια» της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων στην αγορά της Μ. Βρετανίας, που έγινε με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων.
Η «καμπάνια» έγινε με την ευκαιρία της διοργάνωσης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο και την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Κέρκυρας και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού, Χρήστος Σκούρτης, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Το διαφημιστικό υλικό που διανεμήθηκε αφορούσε σε όλα τα νησιά του Ιονίου, ενώ δόθηκε βαρύτητα και στο συνθέτη του Ολυμπιακού Ύμνου, Σπύρο Σαμάρα, με την υπενθύμιση ότι είναι Επτανήσιος.

Το περίπτερο της ειδικής προώθησης του Πολιτισμού και του Τουρισμού των Ιονίων Νήσων στήθηκε στο Waterloo station, σε έναν από τους κεντρικότερους σιδηροδρομικούς σταθμούς της βρετανικής πρωτεύουσας.

Συναντήσεις Αντιπεριφερειάρχη στο πλαίσιο της «καμπάνιας»

Την Παρασκευή 29 Ιουνίου, ο κ. Χρήστος Σκούρτης είχε συνάντηση με την κα Christina Lassos, Εvents Director της MediaCo FSS και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον κο Timothy Walker, Chief Executive and Artistic Director της Φιλαρμονικής Ορχήστρας του Λονδίνου, στο Royal Festival Hall (Southbank Centre, Belvedere Road, London, SE1 8XX) (σημείο συνάντησης το Box Office).
Ακολούθως, ο Αντιπεριφερειάρχης είχε συνάντηση με τον κο Daniel Costa Fernandes, Head of the Commercial Section, στην Πρεσβεία της Βραζιλίας (32 Green Street London, W1K 7AT).

Την ίδια μέρα, δόθηκε Συνέντευξη του κου Σκούρτη στον κο Ian Taylor, δημοσιογράφο και αρχισυντάκτη της εφημερίδας Travel Weekly, στα γραφεία του Ε.Ο.Τ. Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας.

Τέλος, ο κ. Σκούρτης επισκέφτηκε το περίπτερο των Ιονίων Νήσων στο σταθμό waterloo, όπου συντόνισε τις ενέργειες της προβολής των νησιών.

Το Σάββατο 30 Ιουνίου ο Αντιπεριφερειάρχης συμμετείχε σε γεύμα εργασίας στο εστιατόριο Sartoria με Βρετανούς Tour Operators και συγκεκριμένα με τους Ionian & Aegean Travel Holidays: Alexis Matsoukis, Dimitris Patrikos, Sunvil: Chris Wright
Olympic Holidays: Photis Lambrianidis, Ramblers: Tony Maniscalco, Sailing Holidays: Barrie Neilson, Heidi Neilson, GNTO: Kyriaki Boulasidou.

Το πρόγραμμα του κ. Σκούρτη στο Λονδίνο έκλεισε με συνέντευξη που έδωσε στο Channel 4, στα γραφεία του Ε.Ο.Τ. Μ. Βρετανίας & Ιρλανδίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις