Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αναδιώτης κατέβηκε στο Αίγιο για να ψηφίσει

Ο Αναδιώτης κατέβηκε στο Αίγιο για να ψηφίσει

Τις προάλλες ο καλογυμνασμένος ηθοποιός και μοντέλο εθεάθη να πίνει τον καφέ του σε καφέ της Αγίου Νικολάου στην Πάτρα

Την γενέτειρα του το Αίγιο επισκέφθηκε σήμερα Κυριακή για να ψηφίσει στις εθνικές εκλογές το μοντέλο, γυμναστής και ηθοποιός Νίκος Αναδιώτης. Ο 29χρονος Αιγιώτης με τους γραμμωμένους κοιλιακούς που πρωταγωνιστεί στο σήριαλ του Mega «Οι Βασιλιάδες» το οποίο θα ξεκινήσει και πάλι τη νέα τηλεοπτική σαιζόν στις αρχές του Νοεμβρίου του 2012, είχε έρθει στην περιοχή μας και πριν λίγες μέρες καθώς εμφανίστηκε και έδωσε συνέντευξη στο μαγκαζίνο του Mega με την Φαίη Σκορδά «Πρωινό mou» που έβγαινε ζωντανά από πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Κυλλήνης.

Μάλιστα ο ωραίος Νίκος Αναδιώτης είχε μαζί του και την αγαπημένη του σύντροφο και μέλλουσα γυναίκα του την Βασιλική Σταματοπούλου. «Μας έχει φάει η απόσταση», είπε με καημό και παράπονο αφήνοντας ωστόσο να εννοηθεί ότι πολλές φορές η απόσταση φουντώνει ακόμη περισσότερο τον έρωτα. Στο μεταξύ ο Νίκος Αναδιώτης δεν έχασε την ευκαιρία του να κάνει και την βόλτα του στο κέντρο της Πάτρας.

Την περασμένη Πέμπτη 14 Ιουνίου το πρωί εθεάθη φορώντας βερμούδα και μοντέρνο t shirt να απολαμβάνει τον καφέ του μαζί με ένα φίλο του στο καφέ Big Ben της Αγίου Νικολάου κι όπως αντιλαμβάνεστε η παρουσία του δεν πέρασε διόλου…απαρατήρητη ιδίως από τις Πατρινές!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight