Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται Στάη και Τσίπρα - "Θα ψηφίσω Αλέξη" είπε τραγουδιστά - Δείτε το Βίντεο

Ο Τάκης Ζαχαράτος μιμείται Στάη και Τσίπ...

Καλεσμένος στο «Πρωινό mou» του Mega στην Κυλλήνη ο μοναδικός Τάκης Ζαχαράτος είπε ότι θα ρίξει «δαγκωτό» ΣΥΡΙΖΑ

Ο δημοφιλής Πατρινός ηθοποιός, μίμος, σώουμαν και τραγουδιστής Τάκης Ζαχαράτος ήταν καλεσμένος στο μαγκαζίνο του Mega «Πρωινό mou» που αυτές τις μέρες βγαίνει στον αέρα από το Kyllini beach resort sports & wellness στην πανέμορφη αμμώδη παραλία του Ιονίου στη γειτονική Ηλεία. Μιλώντας λοιπόν στην παρουσιάστρια της εκπομπής Φαίη Σκορδά ούτε λίγο ούτε πολύ είπε με το δικό του αμίμητο τρόπο ότι την Κυριακή θα ρίξει ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και μάλιστα…δαγκωτό.

Ο ταλαντούχος Πατρινός καλλιτέχνης σε μία στιγμή της συνέντευξης του, όπως σημειώνει το gossip.tv, μιμήθηκε την δημοσιογράφο και κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης Έλλη Στάη όταν είχε καλεσμένο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΕΤ.

«Υπήρχε ένα έντονο φλερτ...» είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης Ζαχαράτος τονίζοντας ότι: «δεν έχει ανάγκη το ύψος, έχει άλλα προσόντα» και έκλεισε το «αφιέρωμα» του στον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας τραγουδιστά: «Τσίπρα Τσίπρα δαγκωτό και ας πέσω στο γκρεμό... Θα ψηφίσω Αλέξη και ο κ... μας ας φέξει»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight