Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη για το θάνατο του Άγγελου Μαλαμή- Ανακοινώσεις από το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας και το Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών

Θλίψη για το θάνατο του Άγγελου Μαλαμή- ...

Έφυγε σήμερα στα 27 του χρόνια όταν ανατράπηκε το γεωργικό μηχάνημα που οδηγούσε

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας για τον άδικο χαμό του  Άγγελου Μαλαμή. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Το ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδας εκφράζει τη βαθειά θλίψη του για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Γενικού Γραμματέα της Αντιπροσωπείας του, Άγγελου Μαλαμή. Οι Μηχανικοί εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στην οικογένεια του Άγγελου και συμπαρίστανται ολόψυχα στην οδύνη της.

Είναι στιγμές, όμως, όπως η συγκεκριμένη που, πραγματικά, η απώλεια ενός τόσο νέου ανθρώπου εκτός από τη θλίψη που σκορπά στην οικογένεια και τους φίλους του, επιβάλλουν να αναφερθούμε στο Συνάδελφο που καταξιώνεται επιστημονικά, επαγγελματικά και κοινωνικά.

Αυτές τις στιγμές οφείλουμε να αποτείνουμε φόρο τιμής,

στο Συνάδελφο που μόλις στα 25 του χρόνια εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών και κατόπιν στο Προεδρείο της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ,

στο Συνάδελφο που δεν έλλειψε από καμία κοινωνική διεργασία και που σε όλους τους αγώνες που δώσανε οι Μηχανικοί ήταν στην πρώτη γραμμή,

στο Συνάδελφο που πάντα ήταν με το χαμόγελο και την πίστη ότι η νέα γενιά πρέπει να είναι στο προσκήνιο,

στο Συνάδελφο που δίψαγε για γνώση και πάλευε τη δύσκολη καθημερινότητα με απαράμιλλο ζήλο,

Ο Άγγελος έφυγε από κοντά μας μόλις στα 27 του χρόνια, αλλά πρόλαβε να μας αφήσει παρακαταθήκη τον αγώνα που πρέπει να δίνουμε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο.

Φίλε Άγγελε, αν και ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε και να πιστέψουμε ότι πλέον δεν είσαι κοντά μας, σου υποσχόμαστε ότι αυτήν την παρακαταθήκη που μας άφησες δε θα την ξεχάσουμε.

Καλό ταξίδι Φίλε".

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΑΧΑΪΑΣ

Ο αδόκητος   χαμός του νέου συναδέλφου μας και μέλος του Συλλόγου μας Αγγελου Π. Μαλαμή μας γέμισε με θλίψη

Ο Άγγελος υπήρξε ενεργό μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Γενικός Γραμματέας της Αντιπροσωπείας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Τμήματος Δυτικής Ελλάδας και διατέλεσε  μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας .

Ήταν πολύ αγαπητός στους συναδέλφους του και απολάμβανε την καθολική τους εκτίμηση για το ήθος, τη σοβαρότητα και την εργατικότητα του , καταφερε να  ξεχωρίσει για την ανιδιοτελή προσφορά του,την φιλοτιμία του ,ενώ παρά το νεαρό της ηλικίας του είχε   καταγράψει έντονη συμμέτοχη σε κοινωνικούς και συνδικαλιστικούς αγώνες του κλάδου μας.

Εκφράζουμε την βαθιά μας οδύνη   και τα   ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους γονείς και στους συγγενείς του αγαπημένου μας συναδέλφου.

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις