Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Oceana τραγουδά για το Euro 2012

Η Oceana τραγουδά για το Euro 2012

To κομμάτι της «Endless summer» θα είναι ο επίσημος χορευτικός ύμνος σε όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης

Το ωραίο χορευτικό κομμάτι με τον τίτλο «Endless summer» με ερμηνεύτρια την 30χρονη Γερμανοαμερικανίδα ποπ σταρ Oceana είναι το επίσημο τραγούδι του Ευρωπαικού Πρωταθλήματος 2012 το οποίο και θα ακούγεται στην έναρξη και λήξη όλων των αγώνων και βέβαια στα πάρτι. Η επιλογή της UEFA είναι πολύ καλή μιας και η Oceana που έχει γεννηθεί στη Γερμανία κοντά στο Αμβούργο, έχοντας καταγωγή και από την εξωτική Μαρτινίκα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στη νεολαία των δύο χωρών που διοργανώνουν το Euro 2012, την Πολωνία και την Ουκρανία.

Μάλιστα η μεγάλη επιτυχία της του 2009 «Cry cry» είχε ανέβει στην κορυφή των τσαρτς των δύο αυτών χωρών ενώ η Oceana είχε συμμετάσχει και στο Πολωνικό «Dancing with the stars». Η Oceana Mahlmann όπως είναι ολόκληρο το όνομα της είναι δημοφιλής και στην Ελλάδα και μάλιστα είχε έρθει πρόπερσι και είχε εμφανιστεί στο μουσικό ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Χ Factor».

Το κομμάτι «Endless summer» που παίχθηκε χθες στην έναρξη της ειδικής αθλητικής εκπομπής της ΕΤ1 για το Euro 2012 με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Παπαβασιλείου είναι ένα χαρούμενο ξεσηκωτικό κομμάτι που θα ενθουσιάσει τους φίλαθλους ενώ ανάμεσα στα πλάνα που συνοδεύουν το βίντεο κλιπ του τραγουδιού υπάρχουν φυσικά και εικόνες των δικών μας παικτών της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Ελλάδας.

Το «Endless summer» αναμένεται να συμπεριληφθεί στο καινούριο άλμπουμ της τραγουδίστριας που θα έχει τίτλο «My House» και θα κυκλοφορήσει εντός του Ιουνίου. Η Oceana άρχισε χορό στην τρυφερή ηλικία των 5 ετών ενώ στην εφηβική ηλικία κέρδισε υποτροφία να σπουδάσει τραγούδι. Το μουσικό της στυλ συνδυάζει τη φανκ με τη σόουλ και τη τζαζ με την ποπ μουσική. Αξίζει να σημειωθεί ότι τον Μάιο του 2010 ήταν η παρουσιάστρια τηλεοπτικού σώου στο Ευρωπαικό κανάλι Arte.

*Στο μεταξύ με αφορμή τους τρεις αγώνες της εθνικής μας ομάδας στον α’ γύρο του Euro, δηλαδή σήμερα στις 19.00 και στις 12 και 16 Ιουνίου, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών Vodafone εκ των χορηγών της εθνικής μας, κάνει προσφορά και θα επιτρέπει στους συνδρομητές της τις συγκεκριμένες μέρες από τις 19.00 έως τις 24.00 να στείλουν δωρεάν μηνύματα όπως επίσης να μιλήσουν χωρίς να χρεώνονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight