Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Παρουσιάστρια περιμένει στο σκαλάκι τον έρωτα της που είναι αρραβωνιασμένος με άλλη

Παρουσιάστρια περιμένει στο σκαλάκι τον ...

Ερωτικά...μπερδέματα

Eκείνη είναι  πασίγνωστη  και γοητευτική παρουσιάστρια… Οι φήμες το τελευταίο διάστημα τη θέλουν να είναι ζευγάρι με wannabe παρουσιαστή, αν και κάτι τέτοιο δεν ισχύει… Οι φήμες είναι απλά φήμες και δεν έχουν καμιά σχέση με αυτό που πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική ζωή της.

H παρουσιάστρια συνηθίζει να περνάει τις πασχαλινές διακοπές αλλά και τα καλοκαίρια της στον τόπο της και στο σπίτι που έχει εκεί. Αυτό το μέρος της θυμίζει πολλές ευτυχισμένες στιγμές και είναι συναισθηματικά δεμένη μαζί του. Φέτος όμως το επισκέπτεται ακόμα πιο συχνά απ’  ότι έκανε τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτή την περίοδο αγαπημένο της σημείο είναι ένα σκαλάκι σε μαγαζί που βρίσκεται εκεί… που τη χάνεις, που τη βρίσκεις καθισμένη στο σκαλάκι! Αυτό το σκαλάκι βλέπετε είναι το σημείο στο οποίο συναντιέται καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας με τον άντρα που έχει κλέψει την καρδιά της. Ο συγκεκριμένος κύριος  είναι νέος, (πολύ νεότερος από την παρουσιάστρια μας) ωραίος και φαίνεται να ανταποκρίνεται με πάθος στο ερωτικό της  κάλεσμα!

Μόνο που όλα δεν είναι τόσο ειδυλλιακά… μιας και ο γοητευτικός νεαρός εκτός  από ερωτευμένος με την παρουσιάστρια είναι και αρραβωνιασμένος με κοπέλα από τον τόπο του. Το θέμα είναι πως έχει γίνει σούσουρο και παντού συζητιέται αυτή η σχέση που κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα τον αρραβώνα του… Τα νέα πρόσφατα έφτασαν τόσο   στα αυτιά της πεθεράς του, όσο και στης αρραβωνιαστικιάς του, η οποία κάνει ότι μπορεί για να σώσει τη σχέση τους και να είναι και πάλι μαζί!

Προς το παρόν εκείνος φαίνεται αναποφάσιστος να επιλέξει ανάμεσα στις δύο γυναίκες, αν και καμμιά από τις δύο  δεν φαίνεται διατεθειμένη να κάνει πίσω και να τον παραδώσει αμαχητί στην αγκαλιά της άλλης.

 

Πηγή:entertv.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight