Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σάκης Ρουβάς: Η Κάτια με βασάνισε πολύ μέχρι να την προσεγγίσω

Σάκης Ρουβάς: Η Κάτια με βασάνισε πολύ μ...

Μια από τις πιο αποκαλυπτικές συνεντεύξεις της ζωής του...

Για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την Κάτια Ζυγούλη και την καθημερινότητά τους με τα δύο τους παιδιά μίλησε -μεταξύ άλλων- ο Σάκης Ρουβάς στο τελευταίο «Όλα 12» της φετινής σεζόν.

«Πήρα πολλή αγάπη από το σπίτι μου. Αλλά αντιμετωπίζαμε και πάρα πολλά άλλα προβλήματα διαβίωσης αλλά και προσωπικά ενδοοικογενειακά. Ο,τι κι αν συνέβη στη ζωή μου, με οδήγησε αυτό που είμαι σήμερα. Και είμαι ευγνώμων για όλα. Ακόμα και για τα κακά. Υπήρξαν πάρα πολύ κακές μέρες. Υπήρχε κρύο, δεν υπήρχε πολύ φαγητό και έμπαινε νερό από το ταβάνι χωρίς να υπάρχει θέρμανση. Και ποντίκια να τρέχουν πάνω κάτω στο σπίτι. Υπήρξαν μέρες που πείναγα. Δεν ήταν αυτή η καθημερινότητα. Αλλά, συνέβαινε!», εξομολογήθηκε χωρίς κανένα δισταγμό ο Σάκης στον Θέμο.

Ήξερε αλήθεια από μικρός ότι είναι όμορφος; «Όχι. Όταν ήμουν πιτσιρικάς, νόμιζα ότι είμαι κοντός. Επίσης, θυμάμαι που είχα ένα φίλο με πολύ ωραία μαλλιά και έλεγα “γιατί να μην έχω κι εγώ τέτοια μαλλιά;”. Αλλά συνέχεια άκουγα ότι είμαι γλυκό παιδί και τι ωραίο χαμόγελο που έχω».

Ο Σάκης θυμήθηκε επίσης και την πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του. «Πάρα πολύ δύσκολη στιγμή ήταν όταν έκανα τη συναυλία στην Κύπρο στην πράσινη γραμμή. Ήταν πολύ μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Τότε που είχε γίνει ο χαμός… Ένιωσα ότι έκανα κάτι που πίστευα και είχα τις πιο αγνές προθέσεις, πίστευα ότι αξίζει τον κόπο να το κάνω και όλο αυτό γύρισε σε ένα τρομακτικό πόλεμο… Έφυγα για έξι μήνες στην Αμερική έπειτα από αυτό, γιατί είχα πάει αρχικά, όπως είχα κανονίσει, να κάνω συναυλίες όλη την Ελλάδα και στις συναυλίες έτρωγα ντομάτες αυγά και πέτρες».

Όσο για την Κάτια Ζυγούλη και πώς γνωρίστηκαν, ο τραγουδιστής ανέφερε: «Είναι πολύ μεγάλη ιστορία με την Κάτια. Δεν ήταν εύκολο να την προσεγγίσω. Με βασάνισε. Και μετά με πλάκωσε και στα χαστούκια αν θυμάσαι» δήλωσε ο Σάκης αναφερόμενος στο διαφημιστικό που τους έφερε «κοντά».

Όσο για το τι θυμάται από το περιβόητο διαφημιστικό; «Στην αρχή η Κάτια με χάιδευε. Δε  με χαστούκιζε. Αλλά τσούκου τσούκου, κοκκίνισε το μάγουλό μου. Καταλήξαμε να κάνουμε το ίδιο γύρισμα 30 φορές. Και την επόμενη μέρα, αναγκαστήκαμε και το ξεκινήσαμε όλο από την αρχή γιατί ο βοηθός του σκηνοθέτη είχε κάνει λάθος και είχε βάλει ανάποδα το φιλμ. Στο τέλος, με κάθε χαστούκι που έπεφτε ζαλιζόμουνα. Το μάγουλο μου είναι κόκκινο από τα χαστούκια».

Πώς είναι, όμως, η καθημερινότητα τους μετά τα δυο παιδιά; «Η καθημερινότητά μας άλλαξε. Το πρόβλημα με την Κάτια είναι ότι δεν αφήνει τα παιδιά να τα πλησιάσει κανένας άλλος εκτός από μένα. Γι΄ αυτό δε  μας βλέπετε πολύ συχνά έξω. Επειδή δεν έχουμε αρκετό χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight