Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καταδικάστηκε η... "ετοιμοθάνατη" νύφη!

Καταδικάστηκε η... "ετοιμοθάνατη" νύφη!

Είχε εξαπατήσει δεκάδες ανθρώπους

Η 25χρονη που εξαπάτησε δεκάδες ανθρώπους ισχυριζόμενη ότι είναι ετοιμοθάνατη και θέλει να εκπληρώσει την τελευταία της επιθυμία και να παντρευτεί στην Καραϊβική καταδικάστηκε από δικαστήριο της Νέας Υόρκης να επιστρέψει στα θύματά της τα χρήματα που πήρε. Η Τζέσικα Βέγκα είχε ισχυρίστεί ότι έχει μόλις λίγους μήνες ζωής και ήθελε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της να κάνει έναν παραμυθένιο γάμο.

Με το ψέμα αυτό συγκέντρωσε χιλιάδες δολάρια με τα οποία πλήρωσε τα έξοδα του γάμου της, τον Μάιο του 2010, και το ταξίδι του μέλιτος στην Αρούμπα.

Η νεαρή Νεουορκέζα είχε μάλιστα προσκομίσει μέχρι και ιατρική βεβαίωση που πιστοποιούσε πως έχει καρκίνο προκειμένου να την παντρευτεί ο αγαπημένος της. Ο άνδρας και πατέρας του παιδιού της συγκλονισμένος τη διαβεβαίωσε πως θα σταθεί στο πλευρό της και θα εκπληρώσει την επιθυμία της να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου πριν αποδημίσει εις κύριον, όπερ κι εγένετο.

Ολα έγιναν όπως αυτή τα επιθυμούσε, ο γάμος και το ταξίδι του μέλητος οργανώθηκαν ενώ φίλοι, συγγενείς αλλά και άγνωστοι δώρισαν δώρα και χρηματικά ποσά στην άτυχη όπως νόμιζαν νύφη. Ακόμη και το νυφικό αλλά και το γαμήλιο ταξίδι σε εξωτικό προορισμό, έγιναν δωρεά προς ευχαρίστηση της ετοπιμοθάνατης κοπέλας.

Ωστόσο, μήνες μετά το γάμο η κοπέλα έδειχνε απόλυτα υγιής κάτι που έβαλε σε σκέψεις τον σύζυγό της που αποφάσισε να επισκεφτεί ο ίδιος τον γιατρό της για να μάθει τι γίνεται με την κατάσταση της υγείας της.

Εκεί το προσωπικό τον διαβεβαίωσε πως δεν είχαν ασθενή με το όνομα της συζύγου του οπότε κι αποκαλύφθηκε η απάτη. Ο εξαπατημένος σύζυγος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου και μετακόμισε, αλλάζοντας μάλιστα και πόλη.

Από την πλευρά της η νεαρή θύτης, αντί να ζητήσει συγγνώμη έπλασε δέυτερη ιστορία, λέγοντας στους δημοσιογράφους πως χώρισε τον άντρα της γιατί την κακοποιούσε μη σεβόμενος την κατάσταση της υγεία της.

Ωστόσο, όταν οι σημοσιογράφοι της ζήτησαν να βιντεοσκοπήσουν μια επίσκεψη στο γιατρό της και να προβάλουν το ρεπορτάζ αποκαλύπτοντας την αλήθεια, η ίδια αν και αρχικά δέχτηκε, δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού.

Μετά απο κάποιο διάστημα και παρά την απάτη ο σύζυγος σταμάτησε τη διαδικασία για έκδοση διαζυγίου, συγχώρεσε κι αποδέχτηκε ξανά τη σύζυγό του στη ζωή του και απέκτησαν κι άλλο ένα παιδάκι.

Την ίδια κατανόηση βέβαια δεν έδειξαν οι φίλοι, συγγενείς και η κοινότητα που στράφηκαν δικαστικώς εναντίον της. Βέβαια, ο άνδρας της υποστηρίζει ότι θα αποπληρώσουν όσους η γυναίκα του εξαπάτησε και τονίζει ότι χρειάζεται ψυχιατρική βοήθεια και όχι φυλάκιση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις