Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η δροσερή Νίνα Ζίλι με σόουλ ηχόχρωμα στη Γιουροβίζιον

Η δροσερή Νίνα Ζίλι με σόουλ ηχόχρωμα στ...

Ιδιαίτερη και ποιοτική είναι και η φετινή συμμετοχή της Ιταλίας στoν Πανευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού

Ξεχωριστή αναμένεται να είναι και η φετινή εμφάνιση της Ιταλίας στη Γιουροβίζιον καθώς εκπροσωπείται από τη Νίνα Ζίλι και το κομμάτι «L’ amore e’ femmina». Η Ιταλία που επέστρεψε πέρυσι στη Γιουροβίζιον μετά από πολύχρονη απουσία κατακτώντας την 2η θέση με τον Ραφαέλ Γκουαλάζι, ανήκει στις λεγόμενες «big 5» χώρες και μετέχει απευθείας στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου 26 Μαίου στο Μπακού του Αζερμπαιτζάν.

Στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έδωσε η δροσερή Νίνα Ζίλι είπε ότι το να τραγουδά στο Διαγωνισμό της Γιουροβίζιον είναι ένα από τα πιο όμορφα πράγματα και εμπειρίες στον κόσμο. Η Νίνα Ζίλι που θα εμφανιστεί στην 10η θέση του τελικού, είπε ότι παρακολουθεί το διαγωνισμό και πως πολλοί από τους Ιταλούς καλλιτέχνες που είχαν εκπροσωπήσει τη χώρα της, έχουν αποτελέσει πηγή έμπνευσης για την ίδια.

Όσο για τους καλλιτέχνες πρότυπα της, είπε ότι τις περισσότερες επιρροές τις έχει πάρει από τραγουδίστριες θρύλους όπως η Dusty Springfield που υπήρξε μεγάλο είδωλο της και η Amy Winehouse. Η Νίνα Ζίλι δεν τα έχασε όταν ένας από τους δημοσιογράφους στο Μπακού της ζήτησε να τραγουδήσει το καλύτερο τραγούδι στην ιστορία της Γιουροβίζιον κατά τη γνώμη του, το Ιταλικό «Nel Blu Dipinto Di Blu-Volare» και εκείνη ανταποκρίθηκε τραγουδώντας το με το δικό της σόουλ τέμπο και ύφος.

Η Νίνα Ζίλι κατάγεται από μία μικρή πόλη της Ιταλίας στην περιοχή της Val Trebbia από την οποία έφυγε σε μικρή ηλικία για να πάει αρχικά στην Ιρλανδία και κατόπιν στις ΗΠΑ. Το κομμάτι της αρέσει πολύ και απομένει να δούμε σε ποια θέση θα τερματίσει στον τελικό του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight