Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σταματίνα Τσιμτσιλή:"Αν μπορούσα να παραγγείλω παιδί θα το είχα κάνει"

Σταματίνα Τσιμτσιλή:"Αν μπορούσα να...

Τι λέει για το Alter , τον σύζυγό της και τον πατέρα της

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή δηλώνει υπέρμαχος του botox, μιλά για τον αγαπημένο της σύζυγο, το πόσο θέΛει ενα παιδί, αλλά και για την απώλεια του πατέρα της.  Εδωσε συνέντευξη εφ’  όλης της ύλης, στο Γιάννη Βίτσα και στο ΕΓΩ  που κυκλοφορεί:

Έρχομαι στο ALTER. Φαντάζομαι ότι τα όσα ζήσατε τον ένα χρόνο που το κανάλι αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα ήταν ένα τεστ αντοχών.

Κρατάω τις ευκαιρίες που μου δόθηκαν, αλλά δε μπορώ να ξεχάσω όλο αυτό που ζήσαμε, ελπίζοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή ότι θα γίνει το θαύμα ενώ όλοι γύρω, μας έλεγαν «Δεν υπάρχει σωτηρία…Κοιτάξτε αλλού». Οι εξακόσιοι εργαζόμενοι ελπίζαμε μέχρι το τέλος. Ήταν τόσο ψυχοφθόρο και δύσκολο όλο αυτό γιατί παρά το γεγονός ότι εμείς ήμασταν εκεί υπομονετικοί και σταθεροί τελικά μπήκε το λουκέτο. Με έκανε να σκεφτώ πολλά πράγματα αυτή η εμπειρία. Πέρασα από διάφορα στάδια απογοήτευσης και θυμού. Ξαφνικά βρέθηκα στα τριάντα μου να μην έχω τη βολή μου, να μην ξέρω πώς θα ανταπεξέλθω στις υποχρεώσεις μου.. Ξύπναγα το πρωί κοίταζα τον τοίχο και δεν είχα καθημερινότητα, ρουτίνα, δουλειά. Ήταν πάρα πολύ σκληρό.

Περάσατε κατάθλιψη;

Πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές, πολύ έντονη στεναχώρια και στρες και έφτασα στο σημείο που ήρθε και η κάθαρση όταν συνειδητοποίησα ότι τελείωσε το Alter εκεί γύρω στον Ιανουάριο. Εκεί πια αφού έφτασα στο δικό μου πάτο συναισθημάτων είπα, «Πρέπει να προχωρήσεις μπροστά». Στηρίχτηκα στον άνδρα μου, στους φίλους μου, την οικογένειά μου και πάτησα ξανά γερά στα πόδια μου.

Οικονομικά σας συνέδραμε ο σύζυγος σας εκείνη την περίοδο;

Ναι. Ευτυχώς δεν συνεχίζει να το κάνει γιατί έχω πια το ραδιόφωνο και το blog μου tsimtsilicius στο gossip-tv.gr. Δε θέλω να το προσωποποιήσω όμως. Αν δεν ήταν ο άνδρας μου θα ήταν η μαμά μου. Ένας στους δυο Έλληνες πια είναι άνεργος και  κάπου στηρίζεται για βοήθεια.

Δεθήκατε περισσότερο αυτό το διάστημα;

Δεθήκαμε πάρα πολύ. Με συγκίνησε  το πώς μου στάθηκε. Προσπαθούσε να αφουγκραστεί το τι θέλω και μου το έδινε απλόχερα. Όταν ήμουν σε μία φάση που δεν είχα όρεξη για κουβέντες, κάθονταν ήσυχα δίπλα μου και μου κρατούσε το χέρι. Όταν έβλεπε ότι είχα ανάγκη από κάποιον να με εμψυχώσει με γέμιζε γλυκόλογα και μου έδινε κουράγιο, όταν ένιωθε ότι έχω ανάγκη από μία αγκαλιά, με αγκάλιαζε χωρίς να πούμε τίποτε άλλο. Είμαι πολύ τυχερή που είναι δίπλα μου.

Θυμάμαι πώς όταν παντρευτήκατε πολλοί σχολίασαν ότι φιληθήκατε με πάθος στην εκκλησία. Νιώσατε άβολα;

Όχι. Εκείνη η μέρα ήταν τόσο σημαντική για τους δυο μας που δεν είχε νόημα τίποτε άλλο. Οκ είμαστε ένα ερωτευμένο ζευγάρι, που φιλήθηκε με πάθος. Δεν κάναμε κάτι κακό. Δεν είχαμε σκοπό να θίξουμε κάποιον. Ζούσαμε το συναίσθημά μας.

Είναι ο άνδρας της ζωής σας ο Θέμης;

Εννοείται. Επειδή έχω χάσει το μπαμπά μου από μικρή ηλικία ονειρευόμουν να κάνω μία ευτυχισμένη οικογένεια. Ο Θέμης είναι τα πάντα για μένα.

Ο σύζυγος σας  είναι από μία γνωστή οικογένεια δικηγόρων. Έχει γραφτεί μάλιστα ότι οικονομικά είναι πολύ ευκατάστατος.

Ο άνδρας μου έχει οικονομική άνεση, αλλά δεν είναι ούτε εφοπλιστής, ούτε μεγαλοεπιχειρηματίας. Είναι ένας μαχόμενος δικηγόρος από τους καλύτερους της γενιάς του και έχει αναλάβει πολύ σημαντικές υποθέσεις. Δουλεύει από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ στην καλύτερη των περιπτώσεων. Δεν κάνει μεγάλη ζωή, ούτε είναι όλα τα προβλήματά του λυμένα. Παλεύει για την καθημερινότητα.

Η  όποια άνεση έχει καταφέρει να αποκτήσει έγινε μετά από πάρα πολύ σκληρή δουλειά και αν δεν συνεχίσει να δουλεύει έτσι θα …τελειώσει.  Δεν είναι αυτό που λέμε μεγαλοδικηγόρος με πέντε γράμματα -στην αντίστοιχη διαφήμιση.

Θέλετε να κάνετε παιδί;

Το θέλουμε πάρα πολύ. Αν μπορούσα να το παραγγείλω θα το είχα κάνει ήδη. Το μωρό όμως στο φέρνει ο Θεός. Δεν έχουμε αγχωθεί. Εύχομαι να έρθει σύντομα. Ονειρεύομαι να κάνω ένα παιδάκι.  Θεωρώ πώς μέσα από ένα παιδί έρχεται και ένα κομμάτι από τις ψυχές των ανθρώπων που έχεις χάσει..

Μιλάτε πάντα για το πατέρα σας με λατρεία. Σας  σημάδεψε η απώλειά του;

Ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία όταν τον έχασα. Μου λείπει  σε  πολλές στιγμές. Την ημέρα του γάμου μου τον σκεπτόμουν έντονα. Ήθελα να ήταν εκεί, να με παραδώσει στην εκκλησία και να με καμαρώσει.

Αλλάζω θέμα. Έχει γραφτεί ότι έχετε κάνει πλαστική …

Έχει ακουστεί όντως. Δεν είμαι άνθρωπος που ποτέ ανοιχτά θα πω ότι έχω κάνει αυτό ή το άλλο. Από την άλλη θα σου  πω εμμέσως πλην σαφώς ότι είμαι άνθρωπος που θεωρεί ότι αν κάτι που δεν σου αρέσει στον εαυτό σου και μπορείς να το βελτιώσεις πρέπει να το κάνεις.

Άρα γιατί είναι κακό να πείτε ότι κάνατε;

Είναι στάση ζωής…Μπαίνεις σε μια άλλη λογική.

Μπότοξ έχετε κάνει;

Όχι, αλλά είμαι υπέρμαχος. Έχω τη φιλαρέσκεια της γυναίκας που αγχώνεται με την φθορά του χρόνου. Θέλω να κρατήσω μία λαμπερή εικόνα αλλά δεν έχω μπει ακόμα σ’ αυτή τη διαδικασία.

Έχετε βιώσει πόλεμο στην πορεία σας;

Τη λέξη πόλεμο τη θεωρώ βαριά. Σ’ αυτή τη ζωή οι άλλοι σου δίνουν τη θέση που εσύ ο ίδιος δίνεις για τον εαυτό σου. Δε νιώθω κυνηγημένη. Μπορεί κάποιοι χωρίς λόγο να έχουν εκφραστεί άκομψα, αλλά είναι στο παιχνίδι της έκθεσης αυτό.

Έχετε κλάψει με κάτι που γράφτηκε ή λέχθηκε για εσάς;

Όχι. Έχω στεναχωρεθεί, έχω εκνευριστεί αλλά δεν έχω κλάψει.

Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που σας έχουν κάνει στη δουλειά;

Να δείξουν αχαριστία και να με προδώσουν.

 

Πηγή:entertv.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight