Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίσκεψη του Δημάρχου Κέρκυρας στα κρουαζιερόπλοια Magnifica & Riviera

Επίσκεψη του Δημάρχου Κέρκυρας στα κρουα...

Τα κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν στην Κέρκυρα για πρώτη φορά και με 1.200 επιβάτες

Τα κρουαζιερόπλοια Riviera της Oceania Cruises και MSC Magnifica επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Κέρκυρας Γιάννης Τρεπεκλής, το πρωί της Κυριακής 20 Μαΐου.

Τα κρουαζιερόπλοια κατέπλευσαν στην Κέρκυρα για πρώτη φορά και μετέφεραν τον μεν πρώτο 1200 επιβάτες (στην πλειοψηφία τους Αμερικανούς και Καναδούς), το δε δεύτερο 2.200 επιβάτες (στην πλειοψηφία τους Ρώσους και Ουκρανούς).

Ο κ. Τρεπεκλής, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχος Ερωτόκριτο Καρύδη και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ Σπύρο Πανδή, επισκέφθηκε το Riviera και στη συνέχεια το Magnifica, όπου αντάλλαξε αναμνηστικά δώρα με τον καπετάνιο του πλοίου.

Συνολικά, στο λιμάνι της Κέρκυρα έφτασαν την Κυριακή 5 κρουαζιερόπλοια, με 5.300 επιβάτες. Ο κ. Τρεπεκλής δήλωσε την ικανοποίησή του για την αυξητική τάση που παρουσιάζει η κρουαζιέρα στην Κέρκυρα και δήλωσε  ότι ο Δήμος Κέρκυρας δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στον τουρισμό μέσω κρουαζιέρων.

«Κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την αύξηση των κρουαζιέρων, με την προβολή της Κέρκυρας και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της. Θα πρέπει βεβαίως να αναπτυχθούν και άλλες δομές και άλλες παροχές στο λιμάνι της Κέρκυρας ώστε να προσελκύσουμε και άλλα πλοία. Εμείς από την πλευρά μας νομίζω, ότι προσφέρουμε φιλόξενο τόπο για τους τουρίστες και ως Δήμος Κέρκυρας καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια», δήλωσε ο κ. Τρεπεκλής.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις