Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πώς αντιμετωπίζει την κρίση η Κατερίνα Λέχου;

Πώς αντιμετωπίζει την κρίση η Κατερίνα Λέχου;

«H ιστορία κάνει κύκλους και μοιάζει να επαναλαμβάνεται»

Η οικονομική και όχι μόνο κρίση που έχει αλλάζει τις ζωές πολλών Ελλήνων, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστους ούτε τους καλλιτέχνες, που δείχνουν να δυσκολεύονται και να προβληματίζονται. Μια από αυτές και η Κατερίνα Λέχου, που βρέθηκε προ ημερών στην Πάτρα, για την θεατρική παράσταση «Ο Φυλακισμένος της διπλανής πόρτας», του Νιλ Σάιμον, με συμπρωταγωνιστή τον Γρηγόρη Βαλτινό.

Ερωτώμενη από το thebest.gr πώς αντιμετωπίζει την κρίση και πώς βλέπει τα πράγματα, εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό της, ενώ τόνισε χαρακτηριστικά ότι «προφανώς κάτι συμβαίνει παγκοσμίως, μία ανακατάταξη πραγμάτων και δυστυχώς στο επίκεντρο όλης αυτής της κατάστασης βρίσκεται και η Ελλάδα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο του διάσημου Αμερικανού θεατρικού συγγραφέα και σεναριογράφου Νιλ Σάιμον που είχε πρωτοπαρουσιαστεί στην Ελλάδα από τους Αλίκη Βουγιουκλάκη και Δημήτρη Παπαμιχαήλ, παρότι γραμμένο εδώ και σαράντα χρόνια, είναι πιο επίκαιρο από ποτέ καθώς θίγει καίρια ζητήματα , όπως  αυτά της οικονομικής κρίσης, της ανεργίας και των συνεπειών της σε κοινωνικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Όπως εύστοχα σχολίασε η Κατερίνα Λέχου, «η ιστορία κάνει κύκλους και μοιάζει να επαναλαμβάνεται». Μετά την Πάτρα η παράσταση θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight