Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κοντά στους φιλοξενούμενους του Ίρις οι Gefyristas-Δείτε Φωτο

Πάτρα: Κοντά στους φιλοξενούμενους του Ί...

Προσφορά ανθρωπιάς στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Οικογένειας

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Οικογένειας, το απόγευμα της Τρίτης 15 Μαΐου, μέλη της εθελοντικής ομάδας Gefyristas, επισκέφτηκαν το Οικοτροφείο «’Ιρις» (Εταιρία Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Παιδιών & Ενηλίκων), που βρίσκεται στο Ακταίο Πάτρας.

Τα μέλη των Gefyristas, με βάση τις υποδείξεις των υπεύθυνων του οικοτροφείου, για υλικές ανάγκες, συγκέντρωσαν είδη καθαρισμού και υγιεινής που κρίθηκαν αναγκαία.

Πέρα από την «υλική» προσφορά, το σκεπτικό της επίσκεψης ήταν η δημιουργία αίσθησης «οικογένειας», στις δεκαπέντε ξεχασμένες ψυχές που στεγάζει το οικοτροφείο.

Κατά τη διάρκεια ενός ευχάριστου απόγευματος, οι Gefyristas είχαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουν, να ξεναγηθούν στα δωμάτιά τους, να δοκιμάσουν το γλυκό κουταλιού που οι ένοικοι φτιάχνουν μόνοι τους, να μιλήσουν για τις συνήθειές τους, να τραγουδήσουν και να χορέψουν με τους νέους φίλους τους, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στην προγραμματισμένη για εκείνη την ημέρα ομαδική θεραπευτική αγωγή.

«Νιώσαμε και πήραμε πολύ περισσότερα από αυτά που δώσαμε .... και την επόμενη επίσκεψη δεν θα τη χάσουμε με ΤΙΠΟΤΑ», δήλωσαν τα μέλη των Gefyristas που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις