Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κώστας Σπηλιόπουλος:" Ο Γιώργος Παπανδρέου δεν θα είναι ουσιαστικά βουλευτής στο νομό" - Ηχητικό

Κώστας Σπηλιόπουλος:" Ο Γιώργος Παπ...

Σκληρή κριτική στη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

«Eίμαι πρώτος στο ψηφοδέλτιο σε σταυρούς αλλά είναι υποψήφιος και ο Παπανδρέου στο νομό και παίρνει την έδρα ο Παπανδρέου»  είπε ο Κώστας Σπηλιόπουλος σε συνέντευξή του  στον Νίκο Μάνεση και το Ραδιο Εννεα.

Ρωτώντας ο δημοσιογράφος αν προσεύχεται για το εάν θα την πάρει η όχι στη έδρα ο κ, Παπανδρέου απάντησε «Μάλλον ναι … Κάτι τέτοιο».

Στην ερώτηση αν ο Γιώργος Α. Παπανδρέου έχει μάθει τίποτα αν θα παραδώσει την έδρα του, ο κ. Σπηλιόπουλος είπε: «Δεν έχω καμία πληροφορία τέτοια. Κοιτάξτε να σας πω υπάρχει το προσωπικό δεν μπορώ να το αμφισβητήσω. Υπάρχει. Αλλά υπάρχει και το ουσιαστικό , το πρακτικό ζήτημα. Ο νομός Αχαΐας είναι ένας μεγάλος νομός , όπου είχε κυριαρχήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ, από το 74 και μετά. Σήμερα που έχουν βγει βουλευτές από τα υπόλοιπα 6 κόμματα, το ΠΑΣΟΚ στερείται μιας έδρας , γιατί ουσιαστικά ο Παπανδρέου δεν θα είναι βουλευτής του νομού. Δεν ξέρω, από εκεί και πέρα είναι δική του επιλογή, είναι της ηγεσίας. Τι να πω εγώ;»

Παράλληλα ο κ. Σπηλιόπουλος έκανε κριτική και για τη διακυβέρνηση των 2,5 τελευταίων ετών λέγοντας πως «το ΠΑΣΟΚ κατέρρευσε από την προηγούμενη διακυβέρνηση τα 2,5 χρόνια. Υπάρχουν ευθύνες της ηγεσίας, να σας πω τον απλό λόγο , για ποιο λόγο το λέω, γιατί όταν είχε πλήρη εικόνα η ηγεσία μας, της κρίσης , της οικονομικής κρίσης , της μεγάλης οικονομικής κρίσης που δεν ήταν μόνο ελληνικό φαινόμενο, μην το ξεχνάμε και αυτό , αλλα εν πάσει περιπτώσει της ελληνικής κρίσης, με τις δικές της ιδιαιτερότητες και με τα δικά της προβλήματα, θα έπρεπε τότε χωρίς να σηκώσει όλο το βάρος και μάλιστα χωρίς σχέδιο και με λάθος επιλογές και με λάθος αποφάσεις, θα έπρεπε να παρουσιάσει στον ελληνικό λαό την κρίση . Θα έπρεπε όταν κατάλαβε ποια είναι η κρίση, παρότι άργησε θα έπρεπε να πει, ελάτε εδώ πολιτικές δυνάμεις που κυρίως και εσείς έχετε ευθύνη για τη σημερινή κατάσταση».

http://www.radio9.gr/Interview.aspx?a_id=40580

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις