Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Ημερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερα, 19 Μαΐου

Ημερήσια πρόγνωση Αριθμολογίας για σήμερ...

Από την Ηρώ Ρεντζή

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για να "πιάσετε" το νόημα των πραγμάτων που συμβαίνουν και να καταλάβετε την κατεύθυνση των γεγονότων. Προσπαθήστε να μην επιδεικνυόσαστε πολύ, και παρατηρείτε αυτά που συμβαίνουν γύρω σας. Ζητήστε από τους άλλους τη γνώμη τους. Εξετάστε πάλι τις λεπτομέρειες των ενεργειών που είχατε αρχίσει χθες και κάνετε τις κατάλληλες τροποποιήσεις.
Συγκεντρώστε όλες τις πληροφορίες, τα δεδομένα, τα νεότερα σχετικά με τα ειδικά θέματα που σας ενδιαφέρουν. Ελέγξτε τις προοπτικές και τις ευκαιρίες, και ακονίστε τα σπαθιά σας για το μέλλον.

Συμβουλές: Προσοχή να μη δημιουργήσετε αντιθέσεις για να επιβάλλετε με κάθε θυσία τις απόψεις σας. Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για να εκφράσετε την προσωπικότητά σας. Μη θρηνολογείτε, μη βασανίζετε τους άλλους με την ατελείωτη αφήγηση των αποτυχιών σας. Προσέχετε να μην καταλήξετε σε λανθασμένες κρίσεις από εξωτερικές εμφανίσεις που είναι απατηλές. Δείξτε υπομονή, φροντίστε τις λεπτομέρειες.

Ένα δώρο από την Αριθμολογία για όσους έχουν γενέθλια σήμερα 19 Μαΐου. Τα χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο Γενέθλιος Αριθμός σας, και τι σας επιφυλάσσει η χρονιά και ο μήνας που διανύετε. 

ΓΕΝΕΘΛΙΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 19. (Χαρακτηριστικά που φαίνονται από τα 28 χρόνια περίπου έως τα 55)

Έχεις μία τάση προς τον εγωκεντρισμό και δεν μπορείς να δεις τον εαυτό σου σε σχέση με τους άλλους.

Σε αυτή τη ζωή θα δοκιμαστείς σε καταστάσεις, όπου θα πρέπει να ανταποκριθείς με συμπόνια και κατανόηση και να συνεισφέρεις στη βελτίωση των άλλων.

Έχεις διοικητικές ικανότητες, αν και συχνά αντισυμβατικές, διαθέτεις εξαιρετικό μυαλό και έχεις μεγάλη ποικιλία στη δημόσια και ιδιωτική ζωή σου.
Δεν τα παρατάς εύκολα και συνήθως πρέπει να ξεπεράσεις εμπόδια, πριν φτάσεις στην ηγετική θέση που επιθυμείς πολύ.
Έχεις ανεξάρτητο πνεύμα, μια επιθυμία να ηγείσαι να είσαι πρωτότυπος και συνήθως έχεις θάρρος.
Πάνω από οτιδήποτε άλλο, είσαι πρωτοπόρος.

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΧΡΟΝΙΑ (Πώς θα είναι το 2012 για όσους έχουν γενέθλια στις 19 Μαΐου)
Είναι για σένα το έτος του συμβιβασμού, των υποχωρήσεων, της διατήρησης των ισορροπιών αλλά και της δημιουργίας σταθερών σχέσεων.
Μέσα στη νέα χρονιά θα αντιληφθείς πως είναι πολύ σημαντικό για σένα να διατηρείς στη ζωή σου την αρμονία και να έχεις στο πλάι σου ανθρώπους που μπορείς πραγματικά να στηρίζεσαι. 
Η προηγούμενη ήταν η χρονιά που έκανες νέα ξεκινήματα και επικεντρώθηκες περισσότερο στις προσωπικές σου ανάγκες, παραμελώντας τις προσωπικές σου σχέσεις. 
Αυτή τη χρονιά βάζεις σε προτεραιότητα τους ανθρώπους που υπάρχουν γύρω σου, παραμερίζοντας τον εαυτό σου. 
Θα σταθείς στα κοντινά σου πρόσωπα, θα τα υποστηρίξεις, θα καταφέρεις να βελτιώσεις τις σχέσεις μαζί τους και θα αφιερώσεις αρκετό χρόνο προκειμένου να διασφαλίσεις την σταθερότητα των σχέσεών σου.
Το προσωπικό σου έτος φανερώνει ότι αυτή την χρονιά μπορεί να πραγματοποιήσεις μία μετακόμιση ή ακόμα μπορεί να αλλάξεις πόλη ή χώρα διαμονής.
Μπορεί κάποια από τα σχέδιά σου κάποιες στιγμές να μπλοκάρονται και να καθυστερούν, όμως αυτό δεν θα σε κάνει ούτε στιγμή να χάσεις την υπομονή και την καρτερικότητά σου. 
Το σημαντικότερο από όλα είναι ότι θα καταφέρεις να αποκτήσεις και πάλι την γαλήνη και την αρμονία στην καθημερινότητά σου.

Ο ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΗΝΑΣ (Η ροή του μήνα Μαΐου, για όσους έχουν γενέθλια στις 19 Μαΐου)              
Μήνας κατάλληλος για ανάπαυση και χαλάρωση, ή για να εμβαθύνεις στα ζητήματα που ήδη σε απασχολούν. Θα θέλεις να σκεφτείς και να εξετάσεις πώς πάει η ζωή σου.                    
Αφοσιώσου σε δραστηριότητες  δημιουργικές και σε μελέτες. Εξέτασε πάλι τα σχέδιά σου, μήπως βρεις ελαττώματα και δυνατότητες για βελτίωση, και μην αμελείς να κάνεις μια αυστηρή αυτοανάλυση.
Μην ζητάς να επισπεύσεις τα γεγονότα ή να βιαστείς εσύ ο ίδιος. Αντίθετα ζήτησε τη χαλάρωση και την ηρεμία.
Προσοχή όμως: Σε αυτή την περίοδο η ευαισθησία βρίσκεται  σε υπερένταση, και θα μπορούσε να σου έρθει ο πειρασμός για παράλογες εμπειρίες... 
Προσπάθησε να υπερνικήσεις το αίσθημα, πως οι άλλοι σε κατασκοπεύουν, ή συνωμοτούν εναντίον σου.         

Ηρώ Ρεντζή
Τηλ.2610333044, κιν.6977237291
(Ραντεβού κατόπιν συνεννόησης)
email:[email protected] irorentzi.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία