Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαία: Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών της Καλαμάτας

Αχαία: Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία...

Οι αδίστακτοι δράστες με τα καλάσνικοφ τραυμάτισαν τρεις αστυνομικούς

Στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας στρέφονται οι έρευνες των αστυνομικών για τον εντοπισμό τριών κακοποιών, οι οποίοι μαζί με άλλους συνεργούς τους συμμετείχαν το απόγευμα της Δευτέρας σε ένοπλη συμπλοκή με αστυνομικούς στη Καλαμάτα με απολογισμό τέσσερις τραυματίες. Οι τρεις είναι αστυνομικοί και ο τέταρτος ένας από τους δράστες.

Οι δυο εκ των αστυνομικών, οι οποίοι τραυματίστηκαν πιο σοβαρά, μεταφέρθηκαν αργά το βράδυ στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αθήνας ενώ οι άλλοι δυο τραυματίες παρέμειναν για νοσηλεία στο νοσοκομείο της Καλαμάτας. Κανενός η κατάσταση της υγείας δεν εμπνέει ανησυχία.

Όπως έγινε γνωστό δύο κακοποιοί εισέβαλαν το πρωί της Δευτέρας στην Εμπορική Τράπεζα της Καλαμάτας και με την απειλή καλάσνικοφ αφαίρεσαν από τα ταμεία περίπου 90 χιλιάδες ευρώ.

Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.

Λίγο αργότερα δύο αστυνομικοί κατόρθωσαν να εντοπίσουν έναν από τους δράστες ο οποίος, έπειτα από ανάκριση, τους υπέδειξε κατοικία στην περιοχή της Καλαμάτας που πιθανόν να ανήκε σε συνεργό του. Όταν όμως οι αστυνομικοί πλησίασαν στο διαμέρισμα στον 1ο όροφο πολυκατοικίας, δέχθηκαν πυρά από καλάσνικοφ.

Οι άντρες της ΕΛ.ΑΣ. ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα κατά την διάρκεια της συμπλοκής να τραυματιστούν οι τρεις αστυνομικοί και ένας εκ των δραστών.

Τρεις συνεργοί τους κατάφεραν να διαφύγουν και λίγα μέτρα μακρύτερα ακινητοποίησαν οδηγό διερχόμενου οχήματος με το οποίο τράπηκαν σε φυγή. Οι έρευνες των αστυνομικών επεκτάθηκαν σε όλη τη δυτική Πελοπόννησο και σε άλλες περιοχές και τελικά το όχημα βρέθηκε στην Αχαϊα ωστόσο οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν γνωρίζουν εάν οι δράστες βρίσκονται στη περιοχή ή εάν έχουν διαφύγει προς κάποια άλλη.

Επίσης μέχρι στιγμής δεν έχει εξακριβωθεί το «βιογραφικό» των κακοποιών ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν ήταν κάτοικοι Καλαμάτας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις