Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ποιοι είναι οι τρεις παρουσιαστές της φετινής Γιουροβίζιον στο Μπακού

Ποιοι είναι οι τρεις παρουσιαστές της φε...

Τη βραδιά του τελικού θα εμφανιστεί ο τραγουδιστής Emin Agalarov-Την ερχόμενη Κυριακή 13 Μαίου αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρόβες

Πλησιάζει η ώρα του φετινού 57ου Πανευρωπαικού Διαγωνισμού τραγουδιού της Γιουροβίζιον που θα φιλοξενηθεί στο Crystal Hall της πρωτεύουσας του Αζερμπαιτζάν, Μπακού, το οποίο όπως διαβάσαμε έχει χωρητικότητα 25.000 θεατών! Οι πρόβες για τις 2 ημιτελικές βραδιές αναμένεται να ξεκινήσουν από την προσεχή Κυριακή 13 Μαίου ενώ η Ελλάδα που εκπροσωπείται από την Ελευθερία Ελευθερίου με το χορευτικό κομμάτι «Aphrodisiac», μετέχει στον α’ ημιτελικό την Τρίτη 22 Μαίου.

Αναφορικά με τους παρουσιαστές του 57ου διαγωνισμού, θα είναι τρεις. Πρόκειται για τους Eldar Gasimov, Nargiz Berk-Petersen και Leyla Alieva (φωτ.). Ο Eldar είναι πολύ γνωστός στο κοινό της Γιουροβίζιον μιας είναι ο νικητής του Διαγωνισμού του 2011 για το Αζερμπαιτζάν μαζί με την Nikki και το τραγούδι «Running Scared». Με σπουδές στη μουσική και το τραγούδι ο Eldar Gasimov ασχολείται και με την υποκριτική τέχνη και δηλώνει ηθοποιός κινηματογράφου.

Η Leyla Alieva είναι τηλεπαρουσιάστρια στην δημόσια τηλεόραση του Αζερμπαιτζάν (Ictimai TV) από το 2005. Επίσης δηλώνει αυτοδίδακτη μουσικός, παράλληλα εργάζεται ως συντάκτρια μόδας σε περιοδικό ενώ ασχολείται με την διοργάνωση κοινωνικών και φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Όσο για την Nargiz Berk-Petersen έχει σπουδάσει νομική στης ΗΠΑ όπου και εργάστηκε ως μοντέλο.

Καλεσμένος καλλιτέχνης της βραδιάς του τελικού της Γιουροβίζιον το Σάββατο 26 Μαίου θα είναι ο γοητευτικός 32χρονος τραγουδιστής και επιχειρηματίας Emin Agalarov, ο οποίος ερμηνεύει τα τραγούδια του κυρίως στα αγγλικά. Είναι ένας διάσημος ερμηνευτής στο Αζερμπαιτζάν αλλά και στη Ρωσία και την Ουκρανία. Ο ίδιος δήλωσε ιδιαίτερα ενθουσιασμένος με την ιδέα ότι θα τραγουδήσει μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές  ενώ πρόσθεσε ότι «η Γιουροβίζιον προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία σε ένα καλλιτέχνη να παρουσιάσει τα τραγούδια του σ’ ένα ευρύτερο κοινό και μάλιστα στη διάρκεια μίας βραδιάς που διοργανώνεται από την ίδια την πατρίδα σου».

Την εβδομάδα της Γιουροβίζιον ο Emin Agalarov με επιτυχίες όπως τα κομμάτια «Still» και «Stick together» θα κυκλοφορήσει το δεύτερο του άλμπουμ που φέρει τον τίτλο «After The Thunder» στην Βρετανία.

Να θυμίσουμε τη σειρά εμφάνισης των χωρών τη βραδιά του α’ Ημιτελικός (θα μεταδοθεί ζωντανά από τη ΝΕΤ στις 22.00), 1. Μαυροβούνιο, 2. Ισλανδία, 3. Ελλάδα, 4. Λετονία, 5. Αλβανία, 6. Ρουμανία, 7. Ελβετία, 8. Βέλγιο, 9. Φινλανδία, 10. Ισραήλ, 11. Άγιος Μαρίνος, 12. Κύπρος, 13. Δανία, 14. Ρωσία, 15. Ουγγαρία, 16. Αυστρία, 17. Μολδαβία και 18. Ιρλανδία. Ο β’ ημιτελικός θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight