Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αποτοξίνωση από…την κρίση με Extreme Activities!

Πάτρα: Αποτοξίνωση από…την κρίση με Extr...

Μια εκπομπή σκέτη...εκτόνωση

Στον αέρα του Patra t.v βγαίνει την Δευτέρα 7 Μαϊου μετά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η νέα εκπομπή Extreme Activities που φέρει την υπογραφή δύο συνεργατών με μεγάλη εμπειρία στην τηλεόραση.

Η εκπομπή βασίζεται σε ιδέα του εικονολήπτη Θανάση Ζαβού σε συνεργασία με τον συνάδελφο και στενό του φίλο, δημοσιογράφο Χρήστο Σταθόπουλο. Τα γυρίσματα του συνεργείου άρχισαν τον Φεβρουάριο του 2012.Πρόκειται για εξωτερική παραγωγή των δύο συνεργατών και η τεχνική της υποδομή καλύπτεται από ιδιόκτητο εξοπλισμό.

Στην εκπομπή προβάλλονται αθλήματα, σπορ και δραστηριότητες που είναι ακραία ή τουλάχιστον δεν είναι συνηθισμένα, αλλά έχουν και αποκτούν φανατικούς φίλους στην Πάτρα, την Αχαϊα και τους γειτονικούς Νομούς.

Αν δείτε έναν ποδηλάτη να...ίπταται για κάμποσα μέτρα πάνω στο ποδήλατό του ή έναν νεαρό να κάνει "ακροβατικά" πηδώντας από μια ταράτσα στην διπλανή μάντρα, σκεφθείτε: Μήπως συμβαίνει και στην γειτονιά σας και σας ενδιαφέρει να κάνετε το ίδιο;..

Τη σκηνοθεσία και το μοντάζ επιμελείται ο Θανάσης Ζαβός και η εκπομπή θα προβάλλεται σε επανάληψη κάθε Πέμπτη στις 19:00 και κάθε Κυριακή στις 16:30.

Πληροφορίες και υλικό θα βρείτε στη σελίδα της εκπομπής στο facebook Extreme Activities και στο ομώνυμο κανάλι στο YouTube. Όσοι ασχολούνται με τέτοια αθλήματα και ενδιαφέρονται να προβληθούν, μπορούν να επικοινωνούν με τους συντελεστές στο facebook και την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις