Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Toni Sfinos υπόσχεται ένα θεότρελο…προεκλογικό σώου στο Disco Room

Ο Toni Sfinos υπόσχεται ένα θεότρελο…προ...

Ο Ελληνοκαναδός καλλιτέχνης που ξεσήκωσε το Αθηναικό κοινό στο κλαμπ Koo Koo, έλκει την καταγωγή του από τα Καλάβρυτα

Μετά το «θεότρελο» ρετρό σώου του που παρουσίασε τον περασμένο χειμώνα στο «Κοο Κοο» στο Γκάζι στην Αθήνα, ο αποκαλούμενος «μεγάλος lover», Tonis Sfinos θα έρθει για μία και μοναδική εμφάνιση αυτή την Πέμπτη 3 Μαίου το βράδυ στο Disco Room στην οδό Αγίου Ανδρέου και Πατρέως.

Ο Ελληνοκαναδός καλλιτέχνης και σώουμαν με το όνομα Tonis Sfinos ο οποίος μάλιστα έλκει την καταγωγή του από τα Καλάβρυτα, ερμηνεύει με το δικό του χαρακτηριστικό τρόπο και φαντεζί κοστούμια, αγαπημένα τραγούδια της δεκαετίας του ’60, ‘70 και ’80, όπως το «Όνειρα πουλιά μου ταξιδιάρικα» ή το «Τζέκινς Χαν» που είχε εκπροσωπήσει την Γερμανία στη Γιουροβίζιον το 1979 και κατόπιν το είχε διασκευάσει στα ελληνικά ο Λάκης Τζορντανέλι, κ.α.

Ο Toni Sfinos που έχει ήδη κερδίσει ένα φανατικό δικό του κοινό στην Ελλάδα, έχει γεννηθεί στην ορεινή περιοχή των Καλαβρύτων και συγκεκριμένα στο χωριό Φίλια που βρίσκεται στο κοινοτικό διαμέρισμα του πρώην Δήμου Λευκασίου, χτισμένο σε υψόμετρο 900 μέτρων.

Ο 46χρονος καλλιτέχνης έχει ζήσει για πολλά χρόνια στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Τορόντο όπου σε ένα ελληνικό στέκι όπου δούλευε ως σερβιτόρος και στην κουζίνα στο πλύσιμο των πιάτων, παροτρύνθηκε από το αφεντικό του και βγήκε στην πίστα του μαγαζιού όπου τραγούδησε κομμάτια των συγκροτημάτων Idols και Charms. Αποτέλεσμα ήταν σιγά σιγά να αρχίσει καλλιτεχνική καριέρα και όλοι στον Καναδά να τον μάθουν ως τον Toni the Greek.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα πρόπερσι ξεκίνησε μία δεύτερη μουσική καριέρα έχοντας πάντα ως πρότυπα του καλλιτέχνες όπως ο Ντέμης Ρούσος, ο Μάικ Ροζάκης του αγαπημένου τραγουδιού «Μια μέρα θαρθείς», ο Τομ Τζόουνς της επιτυχίας «Ντιλάιλα» αλλά και γενικότερα πρότυπα όπως ο Καζανόβας!

Ο Toni Sfinos που αυτοαποκαλείται η ψυχή της παρέας είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στην Athens Voice ότι ήρθε και πάλι στην Ελλάδα στην πλέον κατάλληλη στιγμή, «τώρα που η Ελλάδα είναι σαν το κούνημα του Σειληνού, επέστρεψα να δώσω τη λύτρωση, φτιάχνοντας το ίματζ μας παγκοσμίως γιατί είμαστε μάγκες ρε». Τον Toni Sfino στην Πάτρα θα συνοδεύουν όπως γράφει η αφίσα που διαφημίζει την εμφάνιση του, οι Playmates!

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight