Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Tα ζώδια για το Σαββατοκύριακο

Αναλυτικές προβλέψεις

Ταύρος

Καθώς διατρέχει ο Ήλιος το ζώδιό σας, σχηματίζει ένα ωραίο τρίγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο το τελευταίο δεκαήμερο έχει φέρει αίσθημα αναγέννησης στη ζωή σας. Κορυφώνεται μέσα στο Σαββατοκύριακο η επιρροή του, ενώ είναι ιδανικές μέρες για ξεκινήματα. Ζωτικότητα, θεραπεία. Άτομα επιρροής και η μοίρα σάς υποστηρίζουν.

Δίδυμοι

Ένα επικοινωνιακό κι ευχάριστο Σαββατοκύριακο, με ευκαιρίες για βόλτες, γνωριμίες, ταξιδάκια και πολύ κουβεντούλα. Ταυτόχρονα κορυφώνεται και η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία το τελευταίο δεκαήμερο έχει βοηθήσει στο κλείσιμο ζητημάτων και κύκλων που σας απασχολούσαν – τακτοποίηση οικονομικών θεμάτων επίσης.

Καρκίνος

Θετικό το κλίμα το Σαββατοκύριακο, ενώ θα απολαύσετε το καλό φαγητό, την ηρεμία, τη μουσική και τα ωραία πράγματα της ζωής. Το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται τη Κυριακή, έχει ανανεώσει τις σχέσεις σας το τελευταίο δεκαήμερο, ενώ ο σύντροφος και οι φίλοι βοηθούν τη ζωή σας. Εύνοια στη δικτύωση.

Λέων

Η Σελήνη θα διατρέχει το ζώδιό σας στο Σαββατοκύριακο, το οποίο αναμένεται θετικό, δημιουργικό, ενθουσιώδες, με ευκαιρίες για φλερτ και νέα πράγματα. Ταυτόχρονα κορυφώνεται και η ωραία όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία το τελευταίο δεκαήμερο προσφέρει εύνοια στα επαγγελματικά – άτομα εξουσίας σάς βοηθούν.

Παρθένος

Την Κυριακή κορυφώνεται το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο εδώ και δέκα μέρες περίπου προσφέρει αίσθημα αναγέννησης στη ζωή σας, ενώ η δημιουργικότητα, η ζωτικότητα και ο ερωτισμός είναι στο μάξιμουμ. Επιτυχίες στα αισθηματικά, εύνοια σε σπουδές, ταξίδια και νομικά θέματα, θετικά ανοίγματα

Ζυγός

Ευκαιρίες για κοινωνικότητα, δικτύωση, ομαδικές δραστηριότητες και συναντήσεις με τους φίλους δίνει αυτό το Σαββατοκύριακο που αναμένεται ευχάριστο και ζωηρό. Ταυτόχρονα κορυφώνεται η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία το τελευταίο δεκαήμερο προσφέρει εύνοια σε θέματα οικονομικά και σπιτιού-οικογένειας.

Σκορπιός

Αν και θα είναι θετικό και κοινωνικό το Σαββατοκύριακο, προσέξτε κάποιες διαφορές στα θέλω με το σύντροφο, τους γονείς ή με άτομα εξουσίας. Τη Κυριακή κορυφώνεται και το ευνοϊκό τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο τις τελευταίες δέκα μέρες περίπου έχει ανανεώσει τις σχέσεις σας, τόσο τις αισθηματικές όσο και τις συγγενικές.

Τοξότης

Αισιόδοξο, ενθουσιώδες και δημιουργικό το Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη απ’ το Λέοντα να φέρνει την ευκαιρία για ευχάριστες δραστηριότητες, ταξίδια, φλερτ και περιπέτειες. Επιτυχίες και θετικές εξελίξεις στα ερωτικά. Η ευνοϊκή όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται τη Κυριακή, τονώνει τα οικονομικά κι επαγγελματικά.

Αιγόκερως

Η πολύ ωραία όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται στο Σαββατοκύριακο, προσφέρει το τελευταίο δεκαήμερο αίσθημα ευεξίας, αναγέννησης της ζωής και των δυνάμεών σας, ενώ αυξάνει τη δημιουργικότητα και τον ερωτισμό. Επιτυχίες αισθηματικές, σε ένα ιδιαίτερα ερωτικό διήμερο. Εύνοια από άτομα με επιρροή.

Υδροχόος

Ένα κοινωνικό κι ερωτικό Σαββατοκύριακο, με ευκαιρίες για διασκέδαση και πολύ φλερτ! Άλλωστε η Αφροδίτη απ’ τους Διδύμους έχει ανεβάσει ιδιαίτερα τη γοητεία σας. Ταυτόχρονα, κορυφώνεται η θετική γωνία Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία προωθεί θέματα σπιτιού και το κλείσιμο κάποιων ζητημάτων. Υποστήριξη απ’ την οικογένεια.

Ιχθείς

Ευχάριστο το Σαββατοκύριακο, όπου θα έχετε την ευκαιρία για δραστηριότητες που θα δυναμώσουν την υγεία και τη ζωτικότητά σας. Καλές μέρες για έναρξη νέας δίαιτας και διατροφής. Η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται τη Κυριακή, έχει φέρει το τελευταίο δεκαήμερο εύνοια σε γνωριμίες, επικοινωνία και δικτύωση.

Κριός

Ένα θετικό Σαββατοκύριακο, με τη Σελήνη απ’ το Λέοντα να προσφέρει χαρά, δημιουργικότητα, ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση και ευχάριστες δραστηριότητες. Κορυφώνεται και η θετική όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία το τελευταίο δεκαήμερο τονώνει τα οικονομικά και τα επαγγελματικά, με πιθανή εύνοια από ανωτέρους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being