Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήλωση Προέδρου ΠΑΣΟΚ για τους μικροομολογιούχους

Δήλωση Προέδρου ΠΑΣΟΚ για τους μικροομολογιούχους

Απο τη Θεσσαλίαεκ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σε Συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ Θεσσαλίας στις 25 Απριλίου 2012, απαντώντας σε ερώτηση του δημοσιογράφου Γ. Κολλάτου (Θεσσαλία TV) σχετικά με τους μικροομολογιούχους, έως 100.000,00 ευρώ, οι οποίοι έχουν πληγεί από την εφαρμογή του PSI, είπε: «Η μείωση του χρέους είναι η μεγαλύτερη που έγινε διεθνώς και είναι και η μεγαλύτερη ανακούφιση που μπορεί να νιώσει η Ελλάδα, η ελληνική οικονομία, ο Έλληνας πολίτης, γιατί όλα αυτά τελικά επιδρούν στο εισόδημα, στη δουλειά, στον άνεργο, στον μικροεπαγγελματία, στο συνταξιούχο.

Αναφέρθηκα στους μικροομολογιούχους και το επαναλαμβάνω αυτό, αδικούνται οι μικροομολογιούχοι, είναι αποταμιευτές και όχι επενδυτές, δεν θα έπρεπε να περιληφθούν. Μας ανάγκασαν οι εταίροι μας, το ΔΝΤ και η Τρόικα να μπουν οι μικροομολογιούχοι.

Αγωνιζόμαστε στο  Eurogroup για να βρούμε έναν τρόπο αποκατάστασης, τον έχουμε τον τρόπο αποκατάστασης. Όσοι έχουν ομόλογα μέχρι 100.000,00 € επειδή το αναφέρατε χρειάζονται μόλις 300 εκατομμύρια, δεν είναι οικονομικό το πρόβλημα. Το πρόβλημα είναι ο νομικός φόβος που έχουν οι εταίροι μας.

Και εγώ ξέρω τι θα κάνω την επομένη των εκλογών αν έχω την ευθύνη της διαχείρισης. Εάν την έχει κάποιος άλλος εδώ θα του πω τι πρέπει να κάνει κατά τη γνώμη  μου, γιατί έχουμε ένα έδαφος καλλιεργημένο στην Ευρώπη για το θέμα αυτό.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις