Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Ανθρωποκτονία στην Ματαράγκα - Νεκρός 49χρονος Έλληνας- Συνελήφθη ο δράστης και επικαλείται αυτοάμυνα

Αγρίνιο: Ανθρωποκτονία στην Ματαράγκα - ...

Η συμπλοκή ενός Έλληνα με έναν Αλβανό, απέβη μοιραία για τον πρώτο που δέχθηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρι

23.05 Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της ανθρωποκτονίας 49χρονου στην Ματαράγκα. Ο δράστης, που κατάφερε τα μοιραία χτυπήματα με το μαχαίρι, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γ.Ν. Μεσολογγίου, αφού έχει υποστεί ξυλοδαρμό

Αυτό που προκύπτει από τα πρώτα στοιχεία της προανάκρισης και τις μαρτυρίες κατοίκων της Ματαράγκας, σύμφωνα με πληροφορίες που έχει το agriniopress, είναι καταρχήν πως δράστης και θύμα είχαν σοβαρές διαφορές, οικονομικού χαρακτήρα.
Ο 49χρονος το απόγευμα, βρίσκονταν μόνος του σε καφενείο της περιοχής και στην συνέχεια όπως φαίνεται κατευθύνθηκε σε αγροτική περιοχή της Ματαράγκας, όπου διέμενε ο 43χρονος δράστης. Εκεί οι δυο άνδρες λογομάχησαν και ήρθαν στα χέρια. Το τέλος του επεισοδίου ήταν τραγικό, αφού ο 49χρονος, δέχτηκε χτυπήματα στην πλάτη με μαχαίρι και φώναξε σε βοήθεια
«ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ!»
Αυτό πρόλαβε να πει ο 49χρονος, πριν πέσει αιμόφυρτος, έξω από την αγροικία του Αλβανού. Τις φωνές του,  άκουσαν περίοικοι που ειδοποίησαν αστυνομία και ΕΚΑΒ. Όμως ο 49χρονος, είχε ήδη πεθάνει.
Μετά από αναζητήσεις που κράτησαν δυόμιση ώρες, οι αστυνομικοί βρήκαν τον 43χρονο, που ήταν μέσα στα αίματα, αφού υπέστη  κατά την διάρκεια του επεισοδίου πολλά χτυπήματα από το θύμα του. Έτσι, οδηγήθηκε στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Υποστηρίζει πως  δέχθηκε την επίθεση του 49χρονου, έξω από την αγροικία όπου διέμενε και στην προσπάθεια του να αμυνθεί, χρησιμοποίησε το μαχαίρι.
Εφόσον το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του και με την ολοκλήρωση της δικογραφίας, αναμένεται αύριο να οδηγηθεί στον αρμόδιο Eισαγγελέα Μεσολογγίου.

 

20.34 Πριν από λίγα λεπτά κρυμμένος σε χωράφια σε αγροτική περιοχή της Ματαράγκας βρέθηκε ο Αλβανός που το απόγευμα επιτέθηκε και σκότωσε με μαχαίρι 49χρονο. Η αστυνομία πραγματοποίησε εξονυχιστικούς ελέγχους στην περιοχή, κοντά σ τον τόπο του εγκλήματος και βρήκε τον Αλβανό, ο οποίος παραδόθηκε.

Αυτή την ώρα ο δράστης της στυγερής ανθρωποκτονίας μεταφέρεται στην Αστυνομική Διεύθυνση στο Μεσολόγγι, όπου καλείται να απαντήσει σε ερωτήσεις των αστυνομικών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυμάτισε θανάσιμα τον 49χρονο από την Ματαράγκα.

20.05 Η συμπλοκή ενός Έλληνα, κατοίκου της Ματαράγκας του δήμου Αγρινίου, με έναν Αλβανό, απέβη μοιραία για τον πρώτο, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση με μαχαίρι, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Το αιματηρό επεισόδιο σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress έγινε λίγο μετά τις 5:00 το απόγευμα στην Ματαράγκα του δήμου Αγρινίου, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες  40χρονος Αλβανός, είχε λογομαχία με 49χρονο κάτοικο της Μαρατάγκας.

Κάποια στιγμή ο Αλβανός, επιτέθηκε στον 49χρονο με μαχαίρι με αποτέλεσμα να του καταφέρει ισχυρά πλήγματα και τον τραυματίσει βαρύτατα.


Ο 49χρονος, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Αγρίνιου, όπου εξέπνευσε.  Η Αστυνομία, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη, που είναι γνωστός στην περιοχή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις