Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από την Αρχαία Ολυμπία στο Λονδίνο με... ορθοπεταλιές!!!

Από την Αρχαία Ολυμπία στο Λονδίνο με......

Ενόψει την Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου και με στόχο την ανάδειξη της Ελλάδας

Ξεκίνησαν τις ορθοπεταλιές τους από την Αρχαία Ολυμπία με τελικό σταθμό το... Λονδίνο τριακόσιοι Άγγλοι ποδηλάτες. Ο Λόρενς Νταλάτζιο και ο Φλίντορ Φρέντυ διοργανώνουν κάθε χρόνο ένα ποδηλατικό φιλανθρωπικό ταξίδι, τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν σε παιδιά που πάσχουν από καρκίνο στη Μεγάλη Βρετανία.

Ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι με την Ελλάδα, αποφάσισαν το φετινό ταξίδι να ξεκινήσει από την Αρχαία Ολυμπία

Οι αρμόδιοι μάλιστα του συγκεκριμένου ποδηλατικού ταξιδιού επισημαίνουν ότι αυτό συμβαίνει για να διαφημιστεί η Ελλάδα ενόψει καλοκαιριού.

Το ταξίδι των 300 ποδηλατών, που ξεκίνησαν σήμερα το πρωί, θα διαρκέσει τέσσερις ημέρες και από την Αρχαία Ολυμπία θα κατευθυνθούν στην Ηγουμενίτσα όπου στην συνέχεια θα περάσουν στην Ιταλία.

Στη συνέχεια θα περάσουν από τις Άλπεις και πριν το Λονδίνο, οι ποδηλάτες θα διασχίσουν και το Παρίσι.  Μπορεί κανείς να παρακολουθήσει τη διαδρομή τους μέσω διαδικτύου λεπτό προς λεπτό. Μένει να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον 22 ημερών αγώνα τους...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις