Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κουβέλης από το Αγρίνιο : Να μη μας κουνάνε το χέρι οι ένοχοι της κρίσης - Δείτε video

Κουβέλης από το Αγρίνιο : Να μη μας κουν...

Επίσημη επίσκεψη του προέδρου της ΔΗΜ.ΑΡ. και επικεφαλής του ψηφοδελτίου στν Αιτωλ/νια

Την επίσημη παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Αιτωλοακαρνανία, στο οποίο ηγείται, έκανε ο πρόεδρος του κόμματος κ. Φώτης Κουβέλης, στο Δημαρχείο Αγρινίου. Ο Φώτης Κουβέλης εξαπέλυσε επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ λέγοντας πως δεν πρέπει να μας κουνάνε το χέρι οι ένοχοι της κρίσης. Και συνέχισε δεν μπορούν να απειλούν και να εκβιάζουν τον ελληνικό λαό λέγοντας πως θα υπάρξει χάος αν δεν πάρουν τις ψήφους που θέλουν.

Νωρίτερα ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ είχε συναντηθεί με το δήμαρχο της πόλης Π. Μοσχολιό και αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και την ευρύτερης περιοχής του Αγρινίου.

Ο κ. Κουβέλης έκανε λόγο για ένα ψηφοδέλτιο αποτελούμενο από πολίτες που έχουν αφήσει βαθύ αποτύπωμα στην κοινωνική πραγματικότητα του νομού. Σε ερώτηση γιατί επέλεξε να είναι υποψήφιος και στην Αιτωλοακαρνανία ότι ο νομός με ανάγλυφο τρόπο αποτυπώνει και τα προβλήματα αλλά και τα πλεονεκτήματα της ελληνικής περιφέρειας από τη μια και από την άλλη για συναισθηματικούς λόγους καθώς το όνομα Κουβέλης έλκει την προέλευσή του από την περιοχή.

Ακόμη ο κ. Κουβέλης έκανε εκτενή αναφορά στα αποτελέσματα της πολιτικής των δύο κομμάτων της συγκυβένρησης λέγονατας ότι «η μεσαία τάξη αφανίζεται και η επίσημη ανεργία είναι στο 22% με την ανμεπίσημη ανεργία να είναι ακόμη μεγαλύτερη. Το 10% του ΑΕΠ καταλαμβάνει η διαφθορά και το 30% του ΑΕΠ η παραοικονομία. Αν αντιμετωπιζόταν κατά 1% η διαφθορά και μόλις κατά 5% η παραοικονομία θα είχαμε χρειαζόμαστε για τα μέτρα μέχρι το 2015″!

Ο επικεφαλής της ΔΗΜ.ΑΡ δήλωσε ακόμη «εμβρόντητος» από τις συνεχείς μεταβολές όσων λέει ο Βενιζέλος. Παράλληλα ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά πως η ΔΗΜΑΡ δεν θα έχει συμμετοχή στη προωθούμενη συγκυβέρνηση τονίζοντας ότι η ΔΗΜΑΡ απευθύνει το κάλεσμά της μόνο με τις προοδευτικές δυνάμεις αρκεί να μετακινηθούν από αντιευρωπαϊκές θέσεις ή θέσεις υπέρ της επιστροφής στη δραχμή. Σήμειωσε δε πως αυτό θα εξαρτηθεί από το ποια θα είναι η διάταξη των πολιτικών κομμάτων αγήνοντας έτσι να εννοηθεί ότι θα πρέπει να διαθέτει ο ίδιος το πολιτικό πλεονέκτημα…. Τέλος, χαρακτήρισε τεχνάσματα τις προεκλογικές συνεργασίες που πρότεινε ο ΣΥΡΙΖΑ…

 

Ιδαίτερη αναφορά έκανε στην θέση της ΔΗΜΑΡ για απαγκίστρωση από το μνημόνιο κάτι που κατά τον κ. κουβέλη δεν σημαίνει ούτε δραχμή, ούτε έξοδο από την Ευρωζώνη. «Αρκεί να διαπραγματευτούμε» ανέφερε χαρτακτηριστικά. Και πρόσθεσε : κανείς να μην φοβάται η απαγκίστρωση από το μνημόνιο δεν σημαίνει έξοδο από το ευρώ και την Ευρωαπαική Ένωση.

 

Οι υποψήφιοι της ΔΗΜ.ΑΡ. στην Αιτωλοακαρνανία είναι:

Αγγελόπουλος Αναστάσιος Κτηνίατρος

Θεοδωρίδης Παύλος Επιχειρηματίας

Κουβέλης Φώτης Δικηγόρος – Πρόεδρος ΔΗΜΑΡ

Μάγαλος Παναγιώτης Αρχιτέκτων Μηχανικός

Μαστραπά Δήμητρα Αρχιτέκτων Μηχανικός

Νίκου Αναστασία Ιδιωτική υπάλληλος

Παλιοκώστα Βασιλική Νοσηλεύτρια

Παππάς Μιχάλης Ιατρός Ορθοπεδικός

Πατρώνης Βασίλης Αναπληρωτής Καθηγητής Πανεπιστημίου Πατρών

Σταυρόπουλος Χρήστος Υπάλληλος ΟΤΕ – Περιφερειακός Σύμβουλος

Φούντα Ψυχογιού Νίκη Αρχιτέκτων Μηχανικός

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις