Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Τρύφωνας Παχής κατεβαίνει με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες»

Ο Τρύφωνας Παχής κατεβαίνει με τους «Ανε...

Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

«Στις εκλογές της 6ης Μαΐου αποφάσισα να συμμετέχω ως υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, θεωρώντας την πατριωτική – δημιουργική πρόταση που υποβάλλουν στην κρίση της κοινωνίας ως την μόνη ελπίδα για την Ελλάδα και τους Έλληνες, για έξοδο από τα αδιέξοδα στα οποία μας καταδίκασε μια φαύλη και ανίκανη πολιτική ηγεσία. Μια πολιτική ηγεσία (ανεξαρτήτως χρώματος) η οποία αντί να αναγνωρίσει τις ευθύνες της και να ζητήσει (ειλικρινά και έμπρακτα) συγνώμη από τον λαό για τα δεινά στα οποία τον υποβάλλει, επαίρεται αυτάρεσκα πως αποτελεί την μόνη επιλογή για την σωτηρία της πατρίδας!!!! Το θράσος σε όλο του το μεγαλείο!!!

Εμείς, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, κοιτάζουμε τους συμπολίτες μας στα μάτια και τους λέμε πως υπάρχουν και αυτοί που δεν προσκυνούν δουλικά το διεθνές τραπεζικό σύστημα και τους τοκογλύφους. Υπάρχουν και αυτοί που είναι έτοιμοι να ορθώσουν το ανάστημα τους στους χρυσοπληρωμένους γραφειοκράτες των μηχανισμών και των ανίκανους πολιτικούς των Αθηνών, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας. Για να επιστρέψει το χαμόγελο, η αισιοδοξία, η δημιουργική διάθεση στις ψυχές των Ελλήνων και να χαράξουμε μαζί μια νέα, αξιοπρεπή και ελπιδοφόρα πορεία για τον τόπο μας. Γιατί είμαστε Έλληνες και μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη μας χωρίς την εξαθλίωση και την εξόντωση του λαού μας, χωρίς την διάλυση την κοινωνίας και της οικονομίας μας, προκειμένου να αγοράσουν την ψυχή μας φθηνά «οι αγορές».

Σε αυτήν την μάχη καλώ τους φίλους και συμμαχητές από τα παλιά αλλά και από τα τωρινά, όλους εκείνους με τους οποίους μια ζωή μαχόμαστε για τα ιδανικά μας, να δώσουν το παρών. Γιατί αυτή είναι η πιο σπουδαία, η πιο μεγάλη μάχη απ’ όλες. Και η έκβαση της μας αφορά όλους, τώρα….

 

Με εκτίμηση, Τρύφωνας Παχής

Σύμβουλος Επικοινωνίας
Υποψήφιος Βουλευτής Αχαΐας

Ανεξάρτητοι Έλληνες»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις