Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελεονώρα Μελέτη: «Απολαμβάνω το να ζω μόνη μου για πρώτη φορά»

Ελεονώρα Μελέτη: «Απολαμβάνω το να ζω μό...

Η τηλεπαρουσιάστρια δηλώνει ότι είναι επιλογή της να είναι μόνη

Η «Μεσημεριανή Μελέτη» είναι γεγονός και η Ελεονώρα Μελέτη μιλά στο περιοδικό «Hello» για την αλλαγή στην ώρα προβολής της εκπομπής της, αλλά και για τη μοναχικότητα που βιώνει αυτή την περίοδο, την οποία, όμως, απολαμβάνει! Σχολιάζοντας το ενδεχόμενο να αλλάξει κάτι στην εκπομπή της, η Ελεονώρα λέει:

«Δε θα αλλάξει κάτι από τα ήδη υπάρχοντα στη θεματολογία της εκπομπής, διότι είναι μια συνταγή η οποία μας “κάθεται” καλά. Ενδεχομένως, θα προσθέσουμε πράγματα, ωστόσο μην περιμένετε καινοτομίες και παρθενογένεση.

Θεωρώ αστείο να βγαίνεις και να λες στον τηλεθεατή ότι “δεν θα μας αναγνωρίζετε με αυτά που θα δείτε” και τελικά να βγαίνεις ίδιος» και στη συνέχεια εξηγεί τους λόγους: «Γιατί να αλλάξω τη συνταγή από κάτι που μου αρέσει να κάνω, με γεμίζει και μου φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμώ. Δεν νιώθουμε καμία ανασφάλεια για το περιεχόμενο της εκπομπής».

Όσο για την αναμέτρηση με την Ελένη Μενεγάκη; «Δεν είμαι σε ψυχολογική φάση να παίξω το παιχνίδι των media που κλήθηκα να αντιμετωπίσω πριν από επτά χρόνια, όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στον “Πρωινό καφέ”. Το ξέρω πως είναι ωραία για τα media η κόντρα ανάμεσα σε δυο ξανθιές. Τους το χαλάω, όμως, πρώτον γιατί είμαι κοκκινομάλλα και γιατί δεν μπορεί να αποδειχτεί αυτή η κόντρα», απαντά η παρουσιάστρια, ενώ για το αν φοβάται για τα νούμερα της τηλεθέασης, δηλώνει: «Ξέρουμε πού πάμε να “πέσουμε” αυτή τη στιγμή. Παίρνουμε μια πληγωμένη ζώνη που έχει χάσει τη ροή της εδώ και καιρό και μπαίνουμε σε μια φάση της σεζόν που ουσιαστικά η αναμέτρηση έχει τελειώσει... Δε θα πέσουμε με τα μούτρα στον ανταγωνισμό».

Όσο για την προσωπική της ζωή; Αυτή την περίοδο είναι μόνη της και είναι κάτι το οποίο απολαμβάνει: «Δεν νιώθω καμία απολύτως μοναξιά. Μόνος μπορεί να νιώθεις ακόμη και στον πιο βαθύ γάμο. Μοναξιά στη ζωή μου δεν υπάρχει» και συνεχίζει λέγοντας: «Είμαι μόνη μου, κατ’ επιλογή και πολύ συνειδητά. Περνάω μια όμορφη περίοδο αυτήν τη στιγμή, με καθαρά εσωτερικά συναισθήματα, ιδιαίτερα χαρούμενη και δημιουργική. Απολαμβάνω το να ζω μόνη μου για πρώτη φορά».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight