Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος: «Μάταια επιχειρούν να αποπροσανατολίσουν την ελληνική κοινωνία»

Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος: «Μάταια επιχ...

Υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της «Κοινωνικής Συμφωνίας»

Ο υποψήφιος βουλευτής Αχαΐας της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Την ώρα που εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι βρίσκονται σε κατάσταση εξαθλίωσης, που χιλιάδες χαμηλόμισθοι δεν μπορούν να ταΐσουν τις οικογένειές τους και χιλιάδες μικρομεσαίοι επιχειρηματίες βάζουν λουκέτο στα μαγαζιά τους, τα δύο μεγάλα πολιτικά κόμματα, βάζουν στον πυρήνα της πολιτικής τους διαμάχης την υπόθεση Τσοχατζόπουλου.

Το πολιτικό σύστημα στο κύκνειο άσμα του επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την ελληνική κοινωνία. Η υπόθεση Τσοχατζόπουλου αποτελεί ακόμη μια υπόθεση διαφθοράς, όχι τη μοναδική, ενός κράτους, ατιμωρησίας, αδικίας, αδιαφάνειας, αναποτελεσματικότητας, ασυδοσίας, ενός διεφθαρμένου πελατειακού κράτους που γιγαντώθηκε τα τελευταία χρόνια, παρά τις κραυγές αγωνίας τόσο της κοινωνίας όσο και κάποιων πολιτικών προσώπων που έδιναν μάχη με τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Στην πραγματικότητα, εκτρέπουν τον πολιτικό διάλογο και την προσοχή της κοινωνίας από τα πραγματικά προβλήματα του λαού, επιχειρώντας παράλληλα να καταστούν οι ίδιοι άμοιροι ευθυνών και να «νίψουν τας χείρας τους» από τη διαφθορά και την κατάχρηση. Αν είχαν πραγματικά το ήθος και την πολιτική εντιμότητα, θα έλεγχαν και θα τιμωρούσαν όλους όσους εκμεταλλεύτηκαν τον ιδρώτα του λαού.

Στην ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ κηρύξαμε τον πόλεμο στη διαπλοκή, στη διαπλοκή και στην αδιαφάνεια και αγωνιζόμαστε για τη θεμελίωση ενός αδιάβλητου θεσμικού πλαισίου για τη χρηστή διαχείριση του δημοσίου χρήματος, τη λογοδοσία και την τιμωρία των επίορκων πολιτικών αξιωματούχων. Η πολιτεία οφείλει να πάρει πίσω όσα έχουν υφαρπάξει και κλέψει οι καταχραστές. Ο ελληνικός λαός δε θα πληρώσει για τους έχοντες και κατέχοντες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις