Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καθημερινές περιοδείες, παρουσίες κι επαφές του πολιτευτή της ΝΔ Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου

Καθημερινές περιοδείες, παρουσίες κι επα...

"Κάνω αυτό που μ' εκφράζει σαν πολιτικό και δεν μ' ενδιαφέρει το βαρύ πολιτικό κλίμα"

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο πολιτευτής της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρει τα εξής: "Με τη φράση "κάνω αυτό που μ' εκφράζει σαν πολιτικό και δεν μ' ενδιαφέρει το βαρύ πολιτικό κλίμα", ο Πολιτευτής Αχαΐας της ΝΔ Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, για ακόμα μία χρονιά περιόδευσε ανά το νομό, ακολουθώντας ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα καθ' όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας, με περιοδείες κι επαφές στο κλίμα των ημερών, αλλά κι εν όψει των πρόωρων εκλογών.

Αναλυτικά ο υπ. βουλευτή:

Tην Κυριακή των Βαΐων, το πρωί παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Ροδοδάφνης Αιγιάλειας όπου και αντάλλαξε ευχές με κατοίκους της περιοχής, ενώ λίγο αργότερα πήρε μέρος στην Τελετή υποδοχής των Άχραντων Παθών στον Ι.Ν Αγίου Νικολάου Μαυρικίου Αιγίου.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Τριανταφυλλόπουλος περιόδευσε στα Βραχνέϊκα ενώ διέκοψε την περιοδεία του προκειμένου να παρακολουθήσει την Ακολουθία του Νυμφίου στον Πολιούχο της περιοχής Άγιο Βασίλειο.

Την Μεγάλη Δευτέρα το πρωί περιόδευσε στην αγορά της Πάτρας και το βράδυ βρέθηκε στην Οβρυά όπου μετά από επαφές που είχε με πολιτικούς του φίλους, παρακολούθησε την Ακολουθία στον Ι.Ν Κοιμήσεως της Θεοτόκου.

Την Μεγάλη Τρίτη το πρωί περιόδευσε στην αγορά του Αιγίου και το βράδυ, αρχικά εκκλησιάστηκε στον Ι.Ν Πανταννάσης Πατρών κι εν συνεχεία συνομίλησε με νέους της Πάτρας σε  κατάστημα για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Την Μεγάλη Τετάρτη, ο Πολιτευτής επισκέφθηκε την αγορά του Ρίου και το μεσημέρι παρακολούθησε τα Ιερά Ευχέλαια  σε Ιερά Μονή Γηρομμήτισας Πατρών και το Μοναστήρι της Παναγίας Ελεούσας στο Σαλμενίκο. Το βράδυ περιόδευσε στην Κάτω Αχαία, αρχικά εκκλησιάστηκε  στον Ι.Ν Τιμίου Σταυρού κι εν συνεχεία είχε απανωτές συναντήσεις σε Δύμη και Μόβρη με κομματικά στελέχη της περιοχής.

Την Μεγάλη Πέμπτη το πρωί επισκέφθηκε την αγορά της Πάτρας, εκκλησιάστηκε στον Ι.Ν Αγίας Βαρβάρας Πατρών και το απόγευμα της ίδιας ημέρας παρακολούθησε την Ακολουθία των Δώδεκα Ευαγγελίων  στον Ι.Ν Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης στην Αγυιά Πατρών, στον Άγιο Δημήτριο Μποζαϊτίκων Πάτρας και στον Άγιο Διονύσιο Πατρών.

Το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος με συνεργάτες του, παρακολούθησαν την Ακολουθία της Αποκαθήλωσης στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών Αιγίου, εν συνεχεία  αντάλλαξαν ευχές στην αγορά της πόλης και το μεσημέρι ακολούθησαν διαδοχικά την Περιφορά των Επιιταφίων στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αιγίου, στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους του Παλαιού Νοσοκομείου Πατρών, στο Β' Δημοτικό Κοιμητήριο Πάτρας, στο Κωνσταντοπούλειο Ευγηρείο Πάτρας και στο Α' Νεκροταφείο Πάτρας.

Το βράδυ βρέθηκε και πάλι στο Αίγιο για την Ακολουθία της Μ. Παρασκευής στον Μητροπολητικό Ναό της Φανερωμένης και ακολούθως  στην συνάντηση των Επιταφίων στην Πλατεία Αγίας Λαύρας.

Το Μεγάλο Σάββατο το πρωί ο Πολιτευτής επισκέφθηκε το κέντρο της Πάτρας και το βράδυ έκανε Ανάσταση στην Ενορία του, τον Άγιο Ιωάννη Καλλιθέας Αιγίου.
Ανήμερα το Πάσχα, ο Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, αρχικά επισκέφθηκε τον Α' Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών όπου αντάλλαξε ευχές με εν υπηρεσία μέλη του Σώματος καθώς και απόψεις για τα πολιτικά τεκταινόμενα που αγγίζουν τον κλάδο τους. Εν συνεχεία περιόδευσε σε Θεριανό, Φράγκα, Λιμνοχώρι και Λακκόπετρα, ενώ το βράδυ παρέστη στη εκδήλωση για το "Κάψιμο του Ιούδα" στην Τέμενη Αιγίου.

Τέλος, την Δευτέρα του Πάσχα, επισκέφθηκε το Μαζαράκι Ωλενίας όπου παρακολούθησε χορευτικές εκδηλώσεις και αργότερα την Μιτόπολη και το Σαραβάλι."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις