Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα διαφημιστικά που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων!

Τα διαφημιστικά που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων!

Στόχος είναι όσοι δουν τη διαφήμιση να τη θυμούνται για… πάντα

Γνωστοί για την ευρηματικότητά τους, οι άνθρωποι από τον κόσμο του marketing προσπαθούν συνεχώς να βρουν την καλύτερη ιδέα που θα ενθουσιάσει το κοινό! Στόχος είναι όσοι δουν τη διαφήμιση να τη θυμούνται για… πάντα.

Γι αυτό το λόγο πολλές είναι οιδιαφημιστικες καμπάνιες που ξεσηκώνουν την κοινη γνώμη και χαρακτηρίζονται προκλητικές. Αρκετές από αυτές έχουν προκαλέσει σοκ στο καταναλωτικό κοινό και αυτό αποτελεί θετική εξέλιξη τις περισσότερες φορές για τους διαφημιστές.

Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται και ΜΚΟ οργανώσεις, οι οποίες θέλουν να περάσουν το μήνυμά τους στο κοινό με ένα πιο ξεχωριστό τρόπο. Η Gucci προκάλεσε ακόμα μια φορά με διαφήμισή της. Το «κλικ» με το σημείο «G» ανήκει στο γνωστό φωτογράφο Mario Testino.

Το motto αυτής της διαφημιστικής καμπάνιας κατά του AIDS είναι «Χωρίς προφυλακτικό κοιμάσαι με το AIDS. Προστάτευσε τον εαυτό σου». Βέβαια οι φωτογραφίες με τον σκορπιό και την ταραντούλα είναι αυτές που σοκάρουν στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Η παγκόσμια φιλοζωική οργάνωση ΡΕΤΑ σε μια ανατριχιαστική καμπάνια δείχνει πώς θα ήταν σε μια συσκευασία κρέατος ένας άνθρωπος. Με αυτή τη φωτογραφία θέλει να κάνει γνωστές τις απόψεις περί χορτοφαγίας.

Αυτή η αφίσα είναι εξαιρετικά λιτή και ταυτόχρονα αρκετά εντυπωσιακή. Η κολόνια Tom Ford για άντρες έχει μια ξεχωριστή θέση στο σώμα κάθε γυναίκας.

Τι να πει κανείς για τη καμπάνια της Running Free, στην οποία ποζάρουν χτυπημένες γυναίκες. Ποιος τις χτύπησε; Κανείς, απλά τα συμβατικά σουτιέν τις κάνει να υποφέρουν όταν τρέχουν.

Καμπάνιες που τραβάνε τα βλέμματα όμως δεν έχουν μόνο τέτοιες οργανώσεις αλλά και εταιρείες κολοσσοί που θέλουν να προωθήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα τους. Μία από αυτές η διαφήμιση για το Playstation της Sony.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις